Yandex Metrica

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu!

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış öğlen saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Sağanak yağış İstanbullulara zor anlar yaşattı. Trafikte yoğunluk oluşurken şiddetli fırtına nedeniyle evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.

Gündem

21.04.2024, 05:27

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul’da beklenen sağanak etkisini gösterdi. Kentte sabah saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde neredeyse yüzde 100 seviyesine kadar ulaştı. 

İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler Haberi Görüntüle

ŞİDDETLİ FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ

Sağanak yağış nedeniyle Maltepe'de ağaç devrildi.Altayçeşme Mahallesi Er Sokak'ta bulunan bir evin bahçesindeki ağaç, sağanak ve rüzgarın etkisiyle park halindeki otomobil ve servis minibüsünün üzerine devrildi.

AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve Anayasa ele alındı! AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve... Haberi Görüntüle

OLAY YERİNE POLİS VE İTFAİYE SEVK EDİLDİ 

Ağacın devrilmesi nedeniyle sokak trafiğe kapanırken olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Hasar gören araçlar bulundukları yerden çekildi. Devrilen ağacın itfaiye ekiplerince kesilip dallarının kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı.

Kredi kartı temassız ödeme limiti ne kadar oldu? Temassız ödeme ile en çok kaç paralık alışveriş yapılır? Kredi kartı temassız ödeme limiti ne kadar oldu? Temassız ödeme... Haberi Görüntüle

İSTANBUL İSTİKAMETİ 1,5 SAAT KAZA NEDENİYLE KAPATILDI

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde bariyerlere çarparak makaslayan tır sebebiyle İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı kaldı. Hafif yaralanan tır sürücü ayakta tedavi edilirken, tırın yoldan kaldırılmasıyla trafik normal seyrine dönmeye başladı. 

Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, (Sivas hariç) İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Kars çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; (Bilecik hariç) Marmara, Güney Ege, Batı Akdeniz ve Uşak çevreleri ile Kütahya'nın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading