Yandex Metrica

Kedi babası! Minik dostu kucağından inmek bilmedi! Rusya'da gündem Murat Aydın oldu

AK Partili Beykoz Belediye Başkanı ve mevcut dönem belediye başkan adayı Murat Aydın ve kucağından düşmeyen minik kedi Rusya'da gündem oldu. Rus televizyon kanalı RT, Muray Aydın ve sevimli kedinin görüntülerini paylaştı.

Gündem

23.04.2024, 13:44

Türkiye yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken belediye başkan adayları projelerini tek tek açıklamaya devam ediyor. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler kapsamında projelerini açıklamaya devam eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, insanlar kadar kedileri de kendisine hayran bıraktı.

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

ÜLKE SINIRLARINI AŞAN SEVGİ

Dünya Kediler Günü’ne özel paylaşımda bulunan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, minik kedinin kendisine olan ilgisine kayıtsız kalamadı. O anlar sosyal medyada viral olurken söz konusu vide ülke sınırlarını bile aştı.

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

MURAT AYDIN VE MİNİK KEDİ RUSYA'DA GÜNDEM

Beykoz Belediye Başkanı’ın videosu Rus televizyon kanalı RT’de gündem oldu. RT, bu videoyu sosyal medya hesabı Instagram’da paylaştı. 308 bin izlenme alan Başkan Aydın’ın videosu, yaklaşık 34 bin kişi tarafından beğenildi.

Habere Tepki Ver

8

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading