Yandex Metrica

Kazdağları savunucuları sus pus! CHP'li belediye zeytinlik alanı AVM yapımı için ihaleye çıkardı

Kazdağları savunucuları sus pus! CHP'li belediye zeytinlik alanı AVM yapımı için ihaleye çıkardı

Balıkesir’de yeşil ve mavinin buluştuğu ilçelerdeki verimli araziler CHP’li Belediyeler tarafından adeta katliama uğruyor. Kaz dağlarına kadar uzanan betonlaşmayla birlikte bölgenin ün yapmış zeytin ağaçları talan ediliyor. Doğa katliamının son örneği ise Burhaniye’de yaşanıyor. Burhaniye Belediye Başkanı CHP’li Ali Kemal Deveciler, belediyeye ait tam 24 Bin metrekarelik zeytin ağaçlarıyla dolu alanı AVM yapımı için ihaleye çıkardı.

Gündem

23.01.2024, 18:47

Etrafı zeytin ağaçlarıyla dolu olan Edremit Körfezinde CHP'li Belediyelerin doğa katliamı tüm hızıyla sürüyor. Ayvalık, Güre, Burhaniye, Edremit ve Erdek kıyılarından başlayan çarpık ve plansız betonlaşma, ünlü Kaz Dağlarının eteklerine kadar uzandı.

Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

24 BİN DÖNÜMLÜK ARAZİ CHP'Lİ BAŞKAN ALİ KEMAL DEVECİLER TARAFINDAN İHALEYE ÇIKARILDI

Sabah gazetesinin haberine göre, bölgedeki ağaç ve doğa katliamının en son örneği ise Burhaniye Belediyesinde yaşandı. Belediyeye ait yaklaşık 24 Bin dönümlük arazi, CHP'li Başkan Ali Kemal Deveciler tarafından ihaleye çıkarıldı.

iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi çerçevesi neden yeşil, nasıl düzelir? iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi... Haberi Görüntüle

FİRMA BÖLGEYE AVM İNŞA EDECEK VE 23 YIL BOYUNCA İŞLETECEK

İhale, 23 yıllık üst kullanım hakkıyla İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu firmaya bırakıldı. Firma, bölgeye AVM inşa edecek ve 23 yıl boyunca işletecek.

Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan Perşembe Kayseri'de kaç büyüklüğünde deprem oldu? Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan... Haberi Görüntüle

DÜNÜRÜ HALUK KOÇ HASEBİYLE BAŞKANLIĞA ADAY GÖSTERİLMİŞ

Yerel seçimlerde CHP'den Burhaniye Belediye Başkanı aday adayı olan Ali Kemal Deveciler, CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç'un dünürü olması hasebiyle, Başkanlığa aday gösterilmişti.

Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Haberi Görüntüle

BÜYÜK TEPKİLERE NEDEN OLDU

CHP'li bir çok isim ve partili de Deveciler'in adaylığına tepki göstermiş ve bazı partililer ise parti üyeliğinden bile istifa etmişti. Deveciler'in, içinde zeytin ağaçlarının bulunduğu 24 Bin metrekarelik alanı AVM inşaatı için adeta talan etmesi büyük tepkilere neden oldu.

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif... Haberi Görüntüle

'AVM'DE KİMSENİN İŞİ YOK'

Bölgede yaşanan zeytinlik katliamıyla ilgili geçtiğimiz gün diken.com.tr'de Tuğba Özer imzasıyla yayınlanan haberin ardından Çevre Dernekleri ve çevreci platformlardan da sert tepkiler geldi.
Zeytin katliamını gündeme taşıyan çevreciler, "Burhaniye sahil kasabası olarak tüm doğal güzellikleriyle korunmalı. Burada AVM'ye ihtiyaç yok. AVM olsa da bu doğal güzellikler varken AVM'de kimsenin işi yok" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU DA ZEYTİNLİK ALANI TALAN EDİP VİLLA YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ailesinin de sık sık gittiği Edremit Körfezindeki Güre mahallesinde satın aldıkları zeytinlik alanları talan ederek havuzlu villalar inşa ettikleri gündeme gelmiş ve uzun süre konuşulmuştu.

Vatandaşlar, her fırsatta çevre ve doğanın korunmasından bahseden CHP'li yöneticilerin neden olduğu doğa katliamına adeta ateş püskürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading