Yandex Metrica

iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi çerçevesi neden yeşil, nasıl düzelir?

iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi çerçevesi neden yeşil, nasıl düzelir?

iPhone'da koyu tema kullananlar 25 Nisan sabahı WhatsApp'ta mesajlar, kanallar ve durum kısmının neden yeşile döndüğünü merak ederi oldu. Meta şirketi tarafından resmi açıklama henüz gelmedi. Peki, iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi çerçevesi neden yeşil, nasıl düzelir?
 

Gündem

04.05.2024, 22:25

iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi çerçevesi neden yeşil, nasıl düzelir? soruları 25 Nisan Perşembe sabahı internette sıkça araştırılıyor. iPhone'da koyu tema kullananlar sabah erken saatlerde WhatsApp uygulamasında durum, ve mesajların yeşile renge büründüğünü görmesi ile şaşkına uğradı.

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024? Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı... Haberi Görüntüle

WHATSAPP RENK NASIL DEĞİŞTİRİRİM?

Uygulama ayarlarında, Görünüm menüsü altından WhatsApp rengini değiştirebileceksiniz. Beş farklı renk seçeneği arasında yeşil, mavi, beyaz, pembe ve mor bulunacak. Bu sayede kendi tercihinize uygun renk tonunu seçebileceksiniz.

MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma sonucu nereden öğrenilir? MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma... Haberi Görüntüle

İPHONE'DA WHATSAPP NEDEN YEŞİL OLDU 25 NİSAN?

iPhone'da koyu modu kullanan kullanıcılar sabah erken saatlerde Whatsapp uygulamasında durum ve mesajlardaki yeşil rengi anlamaya çalışıyor. Meta şirketinden henüz bir açıklama gelmedi ancak yapılacak güncellemeler ile bu durumun en kısa sürede çözüleceği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

1

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading