Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteğini dile getirmişti. Dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel ile görüşebileceğinin sinyalini verdi. Özgür Özel ve Erdoğan'ın yüz yüze görüşeceği iddası gündeme geldi. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi?

Gündem

22.04.2024, 20:55

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak kendisi ile görüşme isteğini dile getiren Özgür Özel'e kapısının açık olacağını belirtmişti. Son gelen iddialar ise ikilinin yüz yüze görüşme yapabileceği yönünde. 

Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

ERDOĞAN-ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Halk Tv'de yer alan habere göre; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşeceklerini duyurdu. 

1 Mayıs'ta İzmir'de ESHOT otobüsler bedava mı, indirimli mi? Bugün İzmir'de metro, otobüs ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta İzmir'de ESHOT otobüsler bedava mı, indirimli mi? Bugün... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI EROĞAN-ÖZGÜR ÖZEL GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN?

Gündeme düşen iddiaların ardından görüşmenin ne zaman yapılacağı da merak konusu oldu. İki liderin görüşüp görüşmeyeceği konusu henüz netleşmiş değil. Özgür Özel, seçim sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de görüşmek istediğini söylemişti. Erdoğan Kabine toplantısının ardından bir gazetecinin sorduğu "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna şöyle yanıt verdi; "Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading