Yandex Metrica

Karadeniz'den bir müjde daha! Heyecanlandıran doğalgaz keşfini 'dörtte dört başarı' olarak duyurdu

Karadeniz'den bir müjde daha! Heyecanlandıran doğalgaz keşfini 'dörtte  dört başarı' olarak duyurdu

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile ortak olan Trillion Energy, Karadeniz'den yeni bir müjdeyi duyurdu. Güney Akçakoca Alt Havzası (SASB) sahasında potansiyel doğal gaz taşıtan bölge keşfettiğini açıkladı.

Gündem

06.03.2024, 23:01

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile ortak olan Trillion Energy, Karadeniz'deki yeni doğalgaz keşfini duyurdu. Müdeyi Trillion CEO’su Arthur Halleran verdi.

Restoranın bacasından başladı! Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın Restoranın bacasından başladı! Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın Haberi Görüntüle

KARADENİZ'DEN YENİ DOĞALGAZ MÜJDESİ

Türkiye’nin Karadeniz açıklarında, Batı Akçakoca 1 kuyusunun sondajının ardından, Güney Akçakoca Alt Havzası (SASB) sahasında potansiyel doğal gaz taşıtan bölge keşfettiğini açıkladı.

Sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi: Adana ve Hatay sular içinde kaldı! Sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi: Adana ve Hatay sular... Haberi Görüntüle

DÖRTTE DÖRT BAŞARI

Sondaj çalışmalarında, 55m potansiyel doğal gaz barındıran bölge tespit edildiği kaydedilirken, Trillion CEO’su Arthur Halleran, söz konusu gelişmeyi Güney Akçakoca Alt Havzası’nda “dörtte dört başarı” olarak niteledi.

Erkan Yolaç hayatını kaybetti! Evet-Hayır yarışmasıyla bir döneme damga vurmuştu Erkan Yolaç hayatını kaybetti! Evet-Hayır yarışmasıyla bir döneme damga vurmuştu Haberi Görüntüle

GAZ AKIŞ ORANLARINI VE KUYULARI BU AY SONUNDA ÜRETİME SOKMAYI PLANLIYORUZ

Halleran, “Gaz akış oranlarını ve kuyuları bu ay sonunda üretime sokmayı planlıyoruz. Güney Akçakoca 2, Gülüç 2 ve Batı Akçakoca 1 kuyuları, rezervleri değil, kaynak arayışlarını hedeflediğinden, Trillion bugüne kadar sondaj programıyla rezervleri önemli ölçüde artırdı” ifadelerini kullanırken, ay sonuna kadar güncel rezerv raporunu yayınlayacaklarını aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading