Yandex Metrica

Kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz Hatay'da hastanedeki afetzedeleri ziyaret etti

Kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz Hatay'da hastanedeki afetzedeleri ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, Hatay'ın Antakya ilçesinde afetzedelere ziyarette bulunarak sohbet etti.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. Deprem sonrsı enkaz altında arama kurtarma çalışmaları bazı bölgelerde halen devam ederken hastanelerdeki afetzedelerin tedavilerine de devam ediliyor.

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

MEHMET ÖZ AFETZEDELERİ ZİYARET ETTİ

ABD'de yaşayan dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde afetzedelere ziyarette bulundu.

Dr. Mehmet Öz ile kalp ve damar cerrahı Halit Yerebakan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'a geldi.

Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Haberi Görüntüle

AİLELERİN SORULARINI YANITLADI

Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesini ziyaret eden ikili, tedavilerine devam edilen hastalar ve depremden yaralı kurtulanlarla görüştü.

Hasta ve yaralı yakınlarıyla da sohbet eden Dr. Öz, ailelerin sorularını yanıtladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading