Yandex Metrica

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir?

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir?

Türk Halk Müziği camiasının değerli isimlerinden Şakir Öner Günhan'ın vefat ettiği üzücü bir haber olarak duyuruldu. Günhan'ın cenazesi, 14 Nisan 2024 Pazar günü öğle namazını müteakip Bitez Camii'nden (Adliye Binası karşısında) defnedilecek. Peki, Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir?

Gündem

02.05.2024, 22:58

TRT'nin sevilen sanatçılarından Şakir Öner Günhan, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Evli ve 1 çocuk babası olan Günhan, 82 yaşındaydı ve 4. kez kanserle mücadele ediyordu. Peki, Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir?

Bugün 1 Mayıs'ta kuyumcular açık mı, kapalı mı? İstanbul'da resmi tatillerde kuyumcular çalışıyor mu? Bugün 1 Mayıs'ta kuyumcular açık mı, kapalı mı? İstanbul'da resmi... Haberi Görüntüle

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN KAÇ YAŞINDA VEFAT ETTİ?

Şakir Öner Günhan'ın vefatını kızı sosyal medya hesabından açıkladı. Yaptığı paylaşımda; "Canım babam, güler yüzlü Türk halk müziği sanatçımız Şakir Öner Günhan bugün ışığa kavuştu. Cenazesi 14 Nisan öğle namazını müteakip Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Cami'den kalkacak, Bitez mezarlığına defnedilecektir." dedi. Şakir Öner Günhan 82 yaşında vefat etti.

Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson ne yapmıştı, suçu neydi? Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson... Haberi Görüntüle

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN KİMDİR?

1942 yılında Bursa'nın Mudanya ilçesinde dünyaya gelen Şakir Öner Günhan, bir memurun çocuğu olarak doğdu ve ilkokul ile ortaokul eğitimini Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde tamamladı. Lise eğitimini Ankara'da alan Günhan, Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi ile Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi Bölümü'nde okudu ve aynı zamanda Ankara Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nden başarıyla mezun oldu. 1966 yılında Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı olarak TRT'ye katıldı. TRT'de 1973 yılından itibaren prodüktör olarak görev yaptı. Daha sonra 'Yörelerimiz Türkiye', 'Ankara Rüzgarı' ve 'Türkülerin Hikayesi' gibi birçok televizyon programında sunucu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading