Yandex Metrica

Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor!

Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor!

Türkiye'de yeni hafta ile birlikte sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklıklığı 26 dereceyi geçmesi bekleniyor. Uzmanlar, Afrika sıcaklıklarınun bu sene erken geleceğini bildirerek tarig verdi. Peki Afrika sıcakları Türkiye'ye ne zaman giriş yapacak? 

Gündem

20.04.2024, 14:35

Salı günü itibarıyla yurt genelinde hava sıcaklıkları Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisi ile mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

Kaçış yok! 1 Mayıs'ta Saraçhane'yi birbirine katıp polise saldıranlar tek tek yakalandı Kaçış yok! 1 Mayıs'ta Saraçhane'yi birbirine katıp polise saldıranlar tek... Haberi Görüntüle

30 DERECEYİ GÖRECEK

İstanbul ve Ankara'da 25 dereceyi İzmir ve Antalya'da ise 30 dereceyi bulması beklenen hava Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisine giriyor. 

Mevsim normallerinin üzerine çıkması beklenen hava sıcaklıkları, yaz sıcaklarını aratmayacak.

Faik Öztürk felç mi geçirdi? Faik Öztürk yoğun bakımda mı? Faik Öztürk felç mi geçirdi? Faik Öztürk yoğun bakımda mı? Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR ARTACAK

Perşembe gününe kadar yurt genelinde etkisini sürecek sıcak hava dalgası özellikle Akdeniz, Ege ve Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkları 4-5 derece arttıracak.

Karadeniz'in batısında sıcaklık nisan ayı normallerine göre daha yüksek olacak. Doğu Karadeniz'de ise salı gününden itibaren sıcaklıklarda artış olacağı öne sürülüyor.

Taksim metrosunda intihar mı oldu 26 Nisan? Taksim metrosu kapatıldı mı, neden? Taksim metrosunda intihar mı oldu 26 Nisan? Taksim metrosu kapatıldı... Haberi Görüntüle

AFRİKA SICAKLARI 5 GÜN SÜRECEK

Hava tahmin raporlarına göre, hafta boyunca İstanbul ve Ankara'da hava sıcaklığının 25 derece civarında olması, Bursa'da ise 27 dereceyi bulması bekleniyor.

İzmir ve Antalya ise hava sıcaklığının 28-30 derece arasında seyredeceği belirtiliyor.

Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının Türkiye genelinde 5 gün boyunca etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Hafta boyunca yurdun bazı bölgelerinde ise yer yer yağışlı hava etkili olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading