Yandex Metrica

Kafkaslardan Çin sınırına yeni jeopolitik hat: O fotoğraf 'Türkiye Yüzyılı'nı anlatıyor

Kafkaslardan Çin sınırına yeni jeopolitik hat: O fotoğraf 'Türkiye Yüzyılı'nı anlatıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ertuğrul Gazi Türbesi'nde Türk devletlerinin bayrakları önünde çekilen fotoğrafı dünyaya büyük bir mesaj oldu. Türkiye Yüzyılı'nı açıklayan fotoğraf, Türk dünyası kavramına jeopolitik ve siyasi bir anlam yüklendiğinin açık ilanı niteliği taşıyor.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyareti dünyaya büyük bir mesaj niteliği taşıyor. Bilecik'in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nde Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Özbekistan, Azerbaycan, Kırgızistan ve Kazakistan bayraklarının önünde çekilen fotoğraf, Türk dünyası kavramına jeopolitik ve siyasi bir anlam yüklendiğinin açık ilanı.

Bir suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-39 operasyonu ile 33 şüpheli yakalandı Bir suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-39 operasyonu ile 33 şüpheli... Haberi Görüntüle

KAFKASLARDAN ÇİN SINIRINA YENİ JEOPOLİTİK HAT

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nde Türk dünyası ülkelerinin bayrakları yer alıyor. Beylikten cihan devletine kutlu yürüyüşün mimarı Ertuğrul Gazi'nin türbesinde bulunan bu bayraklar, Türkiye'den başlayıp Doğu Akdeniz'i de içine alan, Kafkasları geçip Türkistan'a ulaşan ve geniş Asya bozkırlarını da içine alıp Çin sınırına kadar uzanan yeni bir jeopolitik hat olarak değerlendirilebilir. 

Son dakika... AFAD duyurdu! Van'da deprem meydana geldi Son dakika... AFAD duyurdu! Van'da deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

TÜRK DEVLETLERİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ARKASINDA

Cumhurbaşkanlığı forsunda temsil edilen tarihi Türk devletleri, Türk Devletleri Teşkilatı'nın da öne çıkması ile son yıllarda dünyada daha görünür hale geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ertuğrul Gazi Türbesi'nde, Türk devletleri bayrakları önünde çekilen fotoğrafı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında Türk devletleri ile birlikte oluşturduğu imaja işaret ediyor.

Kobani davasında tahliyeler: Hapis cezası alan 4 sanık serbest bırakıldı Kobani davasında tahliyeler: Hapis cezası alan 4 sanık serbest bırakıldı Haberi Görüntüle

TÜRK DÜNYASI KAVRAMINA JEOPOLİTİK VE SİYASİ ANLAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ertuğrul Gazi Türbesi'nde çekilen fotoğrafı bu bağlamda Türk dünyası kavramına jeopolitik ve siyasi bir anlam yüklendiğinin ilanı niteliğindedir. Tüm bu mesajlarla aslında Türkiye Yüzyılı'nı anlatan fotoğraf bütün dünyaya bir mesaj olarak önem kazanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading