Yandex Metrica

Kabaktepe'den Kaftancıoğlu'na sert yanıt: Gideceği yere yabancı olan navigasyon kullanır

Kabaktepe'den Kaftancıoğlu'na sert yanıt: Gideceği yere yabancı olan navigasyon kullanır

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaları çarpıtan CHP'li mevkidaşı Canan Kaftancıoğlu'na yanıt verdi. Kabaktepe, "Gideceği yere yabancı olan navigasyon kullanır." dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs negatif çıktıktan sonra bugün mesaisine döndü.

Cuma namazından sonra basına açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik tarifelerine yapılacak yeni düzenlemeye ilişkin, "Muhalefetin özellikle elektrik ve doğal gaz konusunda spekülatif gayretlerini boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Televizyonlara baktığımız zaman batıda şu an elektrik, doğal gaz fiyatları nerelerde. Biz şu anda vatandaşlarımızı çok daha rahatlatabilmek için her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya devam ediyoruz. Biz vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz" dedi.

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

KAFTANCIOĞLU: ERDOĞAN ROTA OLUŞTURMALI

Söz konusu açıklamaları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 kilometre mesafedeki Sultanbeyli'ye giderek "vatandaşın gerçekliğinin ne olduğunu öğrenebileceğini" vurguladı.

Kaftancıoğlu paylaşımında, "Erdoğan'ın gerçekleri öğrenmek için rota oluşturması gerektiğini" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik Göksu'nun yerine gelen isim AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik... Haberi Görüntüle

KAFTANCIOĞLU'NUN ALGISINA KABAKTEPE'DEN "NAVİGASYONLU" GÖNDERME

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise, Kaftancıoğlu'nun yaptığı paylaşımın hakikatten uzak olduğunu ve sahte algıya kurban edildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının tamamını dinlemeyerek sözlerini tam anlamadığını söyleyen Kabaktepe, "Canan Hanım; Konuşmanın tamamını dinlememiş, sözü tam anlamamış ve hakikati sahte algıya kurban etmişsiniz. Herkesçe malumdur ki; navigasyonu, genelde 'gidecekleri yere yabancı olanlar' ve 'aradığı konumu bulamayanlar' kullanır. Bizim; o yolları gitmek için kılavuza, gönüllere dokunmak için aracıya, milletimizin derdi ile dertlenmek için polemiklere ihtiyacımız yok! Sultanbeyli'yi navigasyonsuz bulacağınız günleri görmek dileğiyle" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading