Yandex Metrica

AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik Göksu'nun yerine gelen isim

AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik Göksu'nun yerine gelen isim

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Uzun yıllar bu görevi yürüten Tevfik Göksu'nun yerine Zeynel Abidin Okul getirildi. Zeynel Abidin Okul İBB Meclisi'nde AK Parti adına yaptığı konuşmada ''İstanbul halkı bize muhalefet görevi verdi. Bu muhalefet görevini İstanbul halkımızın menfaatlerini gözeterek yerine getireceğimize inanıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

30.04.2024, 11:27

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde mega kent İstanbul'da belediye başkanı yeniden Ekrem İmamoğlu seçildi.

Bu bağlamda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde AK Parti'nin grup başkanvekilliğinde görev değişimi yapıldı. 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun yerine İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine Zeynel Abidin Okul getirildi.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

''HALKIMIZIN MENFAATLERİNİ GÖZTEREK YERİNE GETİRECEĞİZ''

Zeynel Abidin Okul İBB Meclisi'nde AK Parti adına yaptığı konuşmada

''İstanbul halkı bize muhalefet görevi verdi. Bu muhalefet görevini İstanbul halkımızın menfaatlerini gözeterek yerine getireceğimize inanıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

GÖREVİNE FARKLI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz dönem AK Parti Grup Başkanvekili olarak görevini icra eden Tevfik Göksu, İBB Meclisi’nde bu dönemde Esenler İBB Meclis Üyesi ve Esenler Belediye Başkanı olarak görev yapacak.

Esenler Belediyesi Sosyal Medya Koordinatörü Faik Taşer de sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. Taşer yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"5 yıl boyunca İstanbulluların hakkını savunmak için gece gündüz mücadele ederek İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Tevfik Göksu Başkanımızın bu görevi bugün itibarıyla tamamlandı. Başkanımızın Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclis üyesi görevi devam etmektedir" 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading