Yandex Metrica

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü?

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü?

Yağmur Taktaş kimdir? Türk televizyonlarının en çok izlenen moda programlarından biri olan 'İşte Benim Stilim'e katılarak adını duyuran Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan Yağmur Taktaş'ın cansız bedeni ABD'den Türkiye'ye getirildi. 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? soruları ise genç yarışmacının sevenleri tarafından soruluyor.

Gündem

01.05.2024, 00:02

Katıldığı moda programı ile ünlenen Yağmur Taktaş erkek arkadaşı ile birlikte gittiği ABD'de kaldığı bir evde ölü olarak bulundu. Aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan genç kadının ölüm haberi sevenlerini şok etti. Adanalı olduğu bilinen Yağmur Taktaş'ın cansız bedeni memleketine getirilirken acılı aile kızlarının cinayete kurban gittiğini belirtiyor. Yağmur Taktaş Adana'da toprağa verildi. 

Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan başkandan ilgnç ifade: Zihin yorgunluğu! Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan... Haberi Görüntüle

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı olarak tanınmıştı. Yarışmadan sonra sosyal medya fenomeni de olan Yağmur Taktaş sevgilisi ile birlikte gittiği ABD seyahatinden ölü olarak döndü. 

Adana'da 1996 yılında dünyaya gelen Yağmur Taktaş 28 yaşındaydı. 

Adana Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. 

Moda ve tasarıma ilgisi nedeniyle 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak adını duyurmuştu. 

Taktaş, modellik ve reklamcılık yapıyordu. 

Yağmur Taktaş aynı zamanda sosyal medya fenomeniydi. 

Fenerbahçe-Beşiktaş ile berabere kalırsa-yenilirse Galatasaray Şampiyon olur mu? Galatasaray ile puan farkı kaça çıkar? Fenerbahçe-Beşiktaş ile berabere kalırsa-yenilirse Galatasaray Şampiyon olur mu? Galatasaray ile... Haberi Görüntüle

YAĞMUR TAKTAŞ NASIL ÖLDÜ?

Yağmur Taktaş ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Acılı aile ise kızlarının erkek arkadaşını suçluyor. Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den acılı aile şikayetçi oldu. Yağmur Taktaş'ın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapıldı. 

31. Dönem POMEM sınav yerleri belli oldu mu, nasıl öğrenirim? POMEM sınav giriş belgesi nereden alınır? 31. Dönem POMEM sınav yerleri belli oldu mu, nasıl öğrenirim?... Haberi Görüntüle

YAĞMUR TAKTAŞ'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Yağmur Taktaş'ın neden ve nasıl öldüğüne dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Aile kızlarının erkek arkadaşını suçluyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading