Yandex Metrica
Reklam Görseli

İstanbul'da FETÖ'nün güncel eğitim yapılanmasına dev operasyon: 35 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul'da FETÖ'nün güncel eğitim yapılanmasına dev operasyon: 35 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul'da FETÖ'ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Örgütün dershanecilik faaliyetlerini güncel olarak devam ettiren yapılanmaya yönelik operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 22:13

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün güncel eğitim yapılanmasının deşifresine yönelik çalışma başlatıldı.

120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe dosta iki koltuk! 120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe... Haberi Görüntüle

DERSHANENİN GİZLİ ORTAKLARI FETÖ MENSUBU

Ekipler, Üsküdar'da faaliyet yürüten bir dershanenin tedbir olarak örgüt iltisakı olmayan bir kişinin adına kurulduğunu ve dershanenin FETÖ/PDY örgüt mensubu olan gizli ortaklarının bulunduğunu, dershanenin diğer yönetici ve eğitim kadrosunda görevli kişilerin tamamının FETÖ/PDY iltisakı olan şüphelilerden oluştuğunu tespit etti.

Bölgede dengeler değişecek! Eski General'den dikkat çeken 'kuzey Irak operasyonu' açıklaması: Batı ve İran'ın eli kolu bağlandı! Bölgede dengeler değişecek! Eski General'den dikkat çeken 'kuzey Irak operasyonu'... Haberi Görüntüle

KHK'LILAR VE SORUŞTURMA KAPSAMINDA CEZAEVİNE GİRİP ÇİKAN ŞÜPHELİLER TESPİT EDİLDİ

Görev yapan personelin çoğunun FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında örgüt aidiyeti nedeni ile çalışma izinleri iptal edilen kişilerden olduğu ve aralarında yine KHK’lar ile kamu görevinden çıkarılanların bulunduğunu belirleyen ekipler, daha önce gerçekleşen operasyonlarda gözaltına alınıp, örgüt soruşturmaları kapsamında cezaevine girip çıkan bazı şüpheliler olduğunu ortaya çıkardı.

Taksim metrosunda intihar mı oldu 26 Nisan? Taksim metrosu kapatıldı mı, neden? Taksim metrosunda intihar mı oldu 26 Nisan? Taksim metrosu kapatıldı... Haberi Görüntüle

ÇALIŞACAK ÖĞRETMENLER İÇİN ÖRGÜT REFERANS SİSTEMİ KURMUŞ

Ekipler ayrıca dershanede öğretmen olarak çalışmak için örgütün referans sistemi kurduğunu, bu sayede kuruma çalışmak üzere girecek olan öğretmen kişilerde mutlaka örgüt iltisakı arandığını, eğitim yapılanmasını bu şekilde yeniden tesis etmeye çalıştıklarını tespit etti.

Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor düello oyununu kim kazandı? Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor... Haberi Görüntüle

35 ZANLI YAKALANDI

Çalışmaların tamamlanması üzerine adresleri belirlenen 40 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 35 zanlıyı yakaladı.
Adreslerdeki aramalarda ise birçok dijital materyal ele geçirildi.
Operasyon kapsamında adreslerinde bulunmayan firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading