Yandex Metrica

120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe dosta iki koltuk!

120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe dosta iki koltuk!

CHP'li belediye başkanları ve milletvekilleri  seçim öncesi verdiği sözlerin tam tersini mazbatayı aldıktan sonra yapmaya başladı. Torpil furyasına kapılan CHP'liler makam koltukları akrabalar ve liyakatsiz isimlere verilmeye devam ediyor. CHP'de seçim sonrası torpil furyasına bir yenisi eklendi. CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, meclis üyesinin kızını “Birim sorumlusu”, ilçe başkanının avukat eşini de 120 bin TL maaşla belediye şirketine hukuk danışmanı yaptı.

Gündem

11.05.2024, 11:23

Her fırsatta hak, hukuk ve adaletten bahseden CHP'de topille işe alımlara bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Burcu Köksal, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karanfil'in kızı Nurgüven Kurt'u Belediye'nin Gençlik ve Eğitim Birim Sorumlusu, CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Çetinöz'ün eşi avukat Ahmet Çetinöz'ü ise YÜNTAŞ'a hukuk danışmanı yaptı.

2024 Ehliyet sınav görevli ücreti | E-Sınav gözetmen, salon başkanı, uygulama sorumlusu ücreti kaç para? 2024 Ehliyet sınav görevli ücreti | E-Sınav gözetmen, salon başkanı,... Haberi Görüntüle

EŞE-DOSTA LİYAKAT OLMADAN KOLTUK 

CHP'li belediye yönetimleri, belediye yönetim ve iştiraklerini eş, akraba ve dostlarına koltuk vermeye tam gaz devam ediyor. Yüzlerce belediye çalışanının iş akitlerini fesheden yönetimler, kendi yandaş ve partilileri liyakat gözetmeksizin çeşitli birimlere yerleştiriyor. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8 makam aracı' açıklaması: İade ettik Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8 makam aracı' açıklaması: İade ettik Haberi Görüntüle

CHP'Lİ VEKİLİN GELİNİ DE İŞE ALINDI 

Daha önce CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı'nın ağabeyi Gökhan Sarı'yı yönetici pozisyonunda belediyeye işe alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Akın'ın, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı'nın gelini G.K.'yi de Basın ve Halkla İlişkiler birimine yerleştirdiği ortaya çıktı.

Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Haberi Görüntüle

120 BIN TL MAAŞ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın koltuk verdiği avukat Ahmet Çetinöz, hukuk danışmanlığı adı altında her ay şirketten 120 bin TL maaş alacak. Ahmet Çetinöz'ün belediyenin en büyük şirketlerinden biri olan YÜNTAŞ'a hukuk danışmanı olmasına CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek de tepki gösterdi.

Uzmanlardan arka arkaya deprem uyarısı: O illerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir! Uzmanlardan arka arkaya deprem uyarısı: O illerde 7 büyüklüğünde deprem... Haberi Görüntüle

"DAHA BUNLAR İYİ GÜNLER"

Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek Çiçek konuya tepki göstererek şu açıklamada bulundu;  

Çok erken başladılar. Etrafı zenginleştirmeye devam! Sıra, "Vatan Millet Sakarya "sömürüsü ile aldığınız belediyeleri, aile şirketi haline çevirmeye geldi. Daha bunlar iyi günler. Alınan belediyelere; bazı vekillerin, PM üyelerinin hukuk ofisleri ve şirketleri tarafından kesilen fahiş rakamlarda medya, danışmanlık, avukatlık ücretlerini hep beraber göreceğiz. Bunlar başlangıç ve acemilik süreci.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading