Yandex Metrica

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere?

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere?

İstanbulkart sahiplerine sevindirici bir haber geldi. İSPARK otoparklarında ücretsiz park imkanı sağlanacak olmasıyla birlikte, kimlerin bu avantajdan faydalanabileceği ve İSPARK ücretsiz kullanımının nasıl sağlanacağı soruları gündeme geldi. İstanbul'da yaşayanlar için günlük yaşamın önemli bir parçası olan İstanbulkart ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı. Peki, İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere?

Gündem

01.05.2024, 14:56

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren bu duyuruda, indirim kampanyasının başlatıldığı bildirildi. İSPARK otoparklarında İstanbulkart sahiplerine indirim uygulanacak mı, kimlere indirim sağlanacak ve indirim şartları nelerdir gibi sorular gündeme gelmeye başladı. Belirli İSPARK P+D otoparklarında araçlarını park edenlere indirim sağlanacağına dair haberler dolaşıyor. Peki, İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere?

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

İSPARK İNDİRİM ŞARTLARI NE 2024?

Seçili İSPARK P+D otoparklarında araçlarını park eden İstanbulkart sahipleri, toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmaya devam ederken, otopark ücretlerini %50 indirimli ödeme imkanı elde ediyorlar.

Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks araç yerine otobüs tercih edildi! Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks... Haberi Görüntüle

İSTANBUL İSPARK'LAR İNDİRİMLİ Mİ, KİMLERE?

Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı (Fatih)

Feshane PD Açık Otoparkı (Eyüpsultan)

Merter Metro PD Açık Otoparkı (Güngören)

Büyükçekmece Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı

Çekmeköy Metro PD Zemin Altı Otoparkı

Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı (Kartal)

Kirazlı Metro Durağı PD Açık Otoparkı (Bağcılar)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading