Yandex Metrica

Irak'ta sel felaketi: 1'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti

Irak'ta sel felaketi: 1'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti

Erbil şehrinde aşırı yağışların sebep olduğu sel felaketinde 1'i Türk vatandaşı 11 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

23.01.2024, 22:02

Erbil Valisi Omid Hoşnav, yerel basına yaptığı açıklamada, dün gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışlardan dolayı vilayet sınırlarındaki birden fazla mahalle ve bölgede su taşkınları ve sel meydana geldiğini bildirdi.

Vatandaşların uyudukları sırada evlerini su bastığını, bu nedenle de can kaybının yüksek olduğunu ifade eden Vali Hoşnav, şu an durumun kontrol altına alındığını belirtti.

Şebnem Korur Fincancı kimdir, aslen nereli? Şebnem Korur Fincancı CHP'li mi? Şebnem Korur Fincancı kimdir, aslen nereli? Şebnem Korur Fincancı CHP'li... Haberi Görüntüle

1'İ TÜRK VATANDAŞI 11 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Erbil Kaymakamı Nebez Abdülmecid de basına yaptığı açıklamada, sel felaketinde 1'i Türk vatandaşı olmak üzere 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Abdülmecid, hayatını kaybeden Türk vatandaşının kimlik bilgilerine ilişkin ise bilgi paylaşmadı.

,

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

ONLARCA EV, İŞ YERİ VE ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Selden en çok etkilenen Erbil'in Kuştepe Beldesi Müdürü Star Ağa Ömer ise 100 ev ve 60 dükkanın tamamen su altında kaldığı, 200 aracın da kullanılmaz hale geldiği bilgisini verdi.

İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca lira zarara uğrattı! İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca... Haberi Görüntüle

BARZANİ'DEN YARDIM TALİMATI

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani de yaptığı açıklamada, yaşamını yitiren vatandaşlar için başsağlığı diledi. Barzani, selzedelere ivedi bir şekilde gerekli yardımların ulaştırılması talimatı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading