Yandex Metrica

Instagram ve Facebook çöktü mü? 2024 Instagram'a ve Facebook'a neden giremiyorum? Facebook ve Instagram hesabım kapatıldı mı? Akış yenilenemiyor hatası ne demek?

Instagram ve Facebook çöktü mü? 2024 Instagram'a ve Facebook'a neden giremiyorum? Facebook ve Instagram hesabım kapatıldı mı? Akış yenilenemiyor hatası ne demek?

Son dakika... İnstagram ve Facebook'a erişim sağlanamıyor. Sosyal medya kullanıcıları ''İnstagram ve Facebook çöktü mü?'' sorularını arama motorlarında aramaya başladı. 5 Mart 2024 tarihinde İnstagram ve Facebook'a erişim sorunu başladı. Sosyal medya kullanıcıları İnstagram ve Facebook hesaplarının kapatılıp kapatılmadığını, Facebook ve İnstagram'da sorunun ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki Instagram ve Facebook çöktü mü? Instagram'a neden giremiyorum? Facebook ve Instagram hesabım kapatıldı mı? İnstagram ve Facebook hacklendi mi? Hesaplar kapatıldı mı? İnstagram akış yenilenemiyor hatası alıyorum, akış yenilenemiyor ne demek, ne anlama geliyor? Mark Zuckerbeg'ten açıklama geldi mi? İnstagram ve Facebook düzeldi mi? Problem neyden kaynaklanıyormuş?

Gündem

08.05.2024, 20:02

Son dakika haberleri... Dünyanın önde gelen sosyal medya platformları İnstagram ve Facebook'a 5 Mart Salı günü erişim sağlanamıyor. Sosyal medya kullanıcıları İnstagram ve Facebook'un çöküp çökmediğini, erişim engeli getirilip getirilmediğini araştırmaya başladı.

Sosyal medya kullanıcıları İnstagram ve Facebook hesaplarına neden ulaşamadıklarını merak edip arama motorlarında ''İnstagram ve Facebook çöktü mü?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Peki Instagram ve Facebook çöktü mü? Instagram'a neden giremiyorum? Facebook ve Instagram hesabım kapatıldı mı? İnstagram ve Facebook hacklendi mi? Hesaplar kapatıldı mı?

Fenerbahçe-Beşiktaş ile berabere kalırsa-yenilirse Galatasaray Şampiyon olur mu? Galatasaray ile puan farkı kaça çıkar? Fenerbahçe-Beşiktaş ile berabere kalırsa-yenilirse Galatasaray Şampiyon olur mu? Galatasaray ile... Haberi Görüntüle

İNSTAGRAM'DA NEDEN AKIŞ YENİLENEMİYOR HATASI ALIYORUM?

5 Mart 2024 tarihinde İnstagram ve Facebook'a erişim sorunu başladı. Sosyal medya kullanıcıları İnstagram ve Facebook hesaplarının kapatılıp kapatılmadığını, Facebook ve İnstagram'da sorunun ne olduğunu araştırmaya başladı.  Peki İnstagram ve Facebook çöktü mü?

Spiker söylenene itiraz etti! CHP kanalında Erdoğan'a övgü: Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük lider! Spiker söylenene itiraz etti! CHP kanalında Erdoğan'a övgü: Atatürk’ten sonra... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'A NEDEN ULAŞIM SAĞLANAMIYOR? İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medya kullanıcıları İnstagram'a ulaşım sağlayamayınca İnstagram'ın çöküp çökmediğini, erişime kapatılıp kapatılmadığını araştırmaya başladı.

Instagram kullanıcıları, ana sayfayı güncelleme girişimlerinde bulunduklarında 'akış yenilenemiyor' hatasıyla karşılaştı.

Şırnak'tan acı haber: Askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralı... Şırnak'tan acı haber: Askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu,... Haberi Görüntüle

FACEBOOK'A NEDEN ULAŞIM SAĞLAYAMIYORUM? FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Facebook kullanıcıları, ana sayfayı güncelleme girişimlerinde bulunduklarında 'akış yenilenemiyor' hatasıyla karşı karşıya geldi.

İnstagram ve Facebook sunucularının sahibi olan META şirketinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. İnstagram ve Facebook'un çöktüğü ve kısa süre içerisinde düzeleceği tahmin ediliyor.

MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı: 'Şüpheli hareketleri emniyete bildirin' MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı: 'Şüpheli hareketleri emniyete bildirin' Haberi Görüntüle

BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, konuya ilişkin X hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimizin yapmış olduğu incelemeler neticesinde Instagram ve Facebook'ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi."

Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Haberi Görüntüle

MARK ZUCKERBEG AÇIKLADI: İNSTAGRAM VE FACEBOOK'TAKİ PROBLEM ÇÖZÜLDÜ

Platformların sahibi Mark Zuckerberg ise "Rahat olun, sorun birkaç dakika içinde çözülecek." diyerek sorunun kısa süre içerisinde çözüleceğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

16

124

26

27

6

1

2

10

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading