Yandex Metrica

Fenerbahçeli futbolcular ceza alacak mı, ne olacak? Osayi Samuel, Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde maç cezası alır mı?

Fenerbahçeli futbolcular ceza alacak mı, ne olacak? Osayi Samuel, Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde maç cezası alır mı?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 30. haftasında gerçekleşen Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili bir açıklama yayımladı. Trabzonspor taraftarının sahaya girmesi üzerine kendini savunan Fenerbahçe oyuncuların ceza alıp almayacağı merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçeli futbolcular ceza alacak mı, ne olacak? Osayi Samuel, Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde maç cezası alır mı?

Gündem

23.04.2024, 14:06

Maç sonrası yaşanan olayların ardından, olaylara karışan Fred, Osayi Samuel ve Batshuayi'nin alacağı cezaların hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor. Peki, Fenerbahçeli futbolcular ceza alacak mı, ne olacak? Osayi Samuel, Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde maç cezası alır mı?

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇINDA NELER OLDU 17 MART PAZAR?

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele nefes kesici anlara sahne oldu. Trabzonspor'un ev sahipliğindeki karşılaşmada Fenerbahçe, zorlu rakibini 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Maçın ilk yarısında Fenerbahçe, Fred'in 13. dakikada kaydettiği golle öne geçti. Ancak Trabzonspor'un baskılı oyunu sonucunda Enis Bardhi'nin 63. dakikada attığı golle skor eşitlendi. İkinci yarıda Fenerbahçe, Batshuayi'nin 87. dakikada bulduğu golle bir kez daha öne geçti. Ancak Trezeguet'in penaltıdan attığı golle Trabzonspor, skoru bir kez daha dengeledi. Maçın son dakikalarında Fred'in kaydettiği golle Fenerbahçe, sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Ancak maç sonrası tribünlerde ve saha içinde yaşanan olaylar gündemin ana maddesi haline geldi. Fenerbahçe'nin ilk golü sonrasında tribünden atılan cisimlerden biri Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a isabet etti. Kartal'a yapılan müdahalenin ardından maçın devam etmesine karar verildi. Ancak maç ilerledikçe saha içinde ve tribünlerde yaşanan gerginlikler nedeniyle oyun zaman zaman durdu.

Maçın bitiş düdüğü sonrasında ise saha içindeki olaylar daha da büyüdü. Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip, galibiyeti kutlamak için saha ortasında toplandı. Ancak bazı Trabzonspor taraftarları sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara ve güvenlik güçlerine saldırdı. Bu olaylar sonrasında güvenlik güçleri müdahale etti ve Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

Maç sonrası yapılan açıklamalarda Trabzonsporlu futbolcu Enis Bardhi ve eski Trabzonsporlu futbolcu Tolga Zengin, olayları değerlendirdi. Bardhi, olayların provokasyon amaçlı olduğunu belirtirken Zengin, yaşananları sert bir dille eleştirdi ve bu tür davranışların doğru olmadığını vurguladı.

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR CEZA ALACAK MI, NE OLACAK?

Fenerbahçeli futbolcular ceza alacak mı, ne olacak? Osayi Samuel, Michy Batshuayi maç cezası alır mı? sorularının yanıtları dün akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası merak edilir oldu. Henüz Osayi Samuel, Michy Batshuayi ve Jayden Oosterwolde'nin ceza alacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

NTV'de açıklamalarda bulunan Avukat Alpay Köse, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli oyuncuların ceza alabileceğini belirterek, "Gördüğüm kadarıyla bazı Fenerbahçeli futbolcuların koruma iç güdüsü dışında bazı hareketleri olmuş gibi görünüyor. Bu durumda ilgili hüküm gereği saldırı fiilinden dolayı 5-10 maç ceza alma durumları söz konusu olabilir." açıklamasında bulundu. Fakat henüz TFF tarafından konuya dair resmi bir açıklama gelmedi.

İstanbul'da İstanbul'da "MAHZEN-27" operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı Haberi Görüntüle

BAKAN ALİ YERLİKAYA'DAN OLAYLI DERBİ AÇIKLAMASI

Bakan Ali Yerlikaya, "Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig Futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Maç esnasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a yabancı madde atan C.K. isimli şahıs, müsabaka esnasında tespit edilmiş, yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Müsabaka sonrası sahaya ilk atlayan H.Ç. adlı şahsın kaldığı otel tespit edilmiş, otelde yapılan araştırmada şahsın otelden ayrıldığı anlaşılmış, Rize istikametine gittiği bilgisinin alınması üzerine yapılan çalışmalar sonucu şahıs Yomra ilçesinde yakalanarak hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Müsabaka sonunda sahaya atlayıp korner bayrağını alarak futbolculara doğru koşan şahsın, stadyuma giriş yapmış olduğu passolig sahibinin C.Ç. olduğu tespit edilmiş, sahaya giren şahsın passolig sahibi olmadığı anlaşılmış, yapılan incelemelerde sahaya giren E.T. isimli şahıs Araklı ilçesinde yakalanmış ve gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Müsabaka sonunda sahaya girerek Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darp eden  şahsın O.B. olduğu tespit edilmiş, şahıs Kalkınma Mahallesi'nde yakalanmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Sosyal medyada paylaşım yaparak taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. isimli şahıslar yakalanarak haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır. 

Müsabaka sonrası yapılan kamera çalışmaları sonucunda sahaya girdiği tespit edilen A.S., B.T. 

isimli şahıslar yakalanarak, haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Şu ana kadar tespit edilen 12 şahıs ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanmıştır. Yaşanan olaylarla ilgili inceleme ve soruşturma devam etmektedir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

6

2

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading