Yandex Metrica

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı'nın heyecan dolu gelişmelerle dolu son bölümü izleyicileri adeta ekranlara kilitlemişti. Şimdi ise merakla beklenen yeni bölüm tarihi gündemde. Ancak bayram tatili sebebiyle pek çok dizi ekran serüvenlerine kısa bir ara verdi. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gündem

03.05.2024, 21:07

Dizi severler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sebebiyle ekran maceralarına bir ara verildiğini fark etti. Cumartesi akşamlarının sevilen yapımlarından Gönül Dağı'nın 135. bölümü de bu nedenle izleyicilerle gecikmeli olarak buluşacak. Son olarak 6 Nisan'da yayınlanan dizi, yeni bölümüyle 20 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Son dakika: MİT'ten Hakurk'ta terör operasyonu! 15 terörist imha edildi Son dakika: MİT'ten Hakurk'ta terör operasyonu! 15 terörist imha edildi Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI EN SON NELER OLDU?

Amcaoğulları, Rıfat'a yardım etmek için annesinin hapisten çıkarılması için deliller aramak üzere köye giderler. İpucu arayışına başlayan amcaoğullarının başına beklenmedik olaylar gelecektir. Rıfat'ın evinde çıkan yangın, kendini suçlayan Rıfat'ı derinden etkilerken, ummadığı bir haberle darmadağın olur. Ortadan kaybolan Rıfat'ı bulacak olan ise kim olacaktır?

Seyfettin, Mevsim'i unutmak için Hafıza Kuyusu'nun çevresine gelir. Ancak Mevsim, Seyfettin'i vazgeçirmek için elinden geleni yapabilecek midir?

Adile, Hüseyin'le birlikte kızları Fidan'ı rehabilitasyon merkezinden alarak eve getirir. Fidan, eski sağlığına kavuşabilecek midir? Bu soruların cevapları dizinin heyecan dolu bölümlerinde izleyicilerle buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading