Yandex Metrica

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı?

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 2024 yılının ilk yarısına girilirken öğretmen atama takviminin belli olmaması atama bekleyen öğretmen adaylarında tedirginliğe neden olmuştu. Tekin öğretmen atama sayısına ilişkin açıklamanın Kabine Toplantısı'nda yapılacağını belirtti. 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? soruları ise binlerce kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

04.05.2024, 09:42

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin binlerce öğretmen adayının merakla beklediği açıklamayı yaptı. Mayıs ayına doğru girilirken henüz daha açıklanmayan atama takvimi öğretmenleri endişelendirdi. Bakan Tekin daha önce MEB'de 68 bin öğretmen ihtiyacı olduğunu belirtmişti. Peki 2024 yılında kaç bin öğretmen atanacak? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı?

Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi döndü? Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi... Haberi Görüntüle

2024 MAYIS KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin sayının belli olduğunu açıkladı. Tekin açıklamasında "Önümüzdeki hafta, eğer kabine toplantısı olursa o gün açıklamış olacağız. Biz rakamda uzlaştık zaten." dedi. Bu açıklamanın ardından 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? sorusu pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Mayıs ayı Kabine Toplantısı tarihi henüz netleşmedi. Kabine Toplantısı Mayıs ayına kalmadan Nisan ayının son günlerinde de yapılabilir.

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile Riyad'da bir araya geldi: ABD'ye İsrail uyarısı Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile Riyad'da bir araya geldi:... Haberi Görüntüle

2024 ÖĞRETMEN ATAMA SAYISI KABİNE TOPLANTISINDA MI AÇIKLANACAK?

Bakan Tekin açıklama için Kabine Toplantısı'nı işaret etti. Tekin "Önümüzdeki hafta, eğer kabine toplantısı olursa o gün açıklamış olacağız." dedi. 

Saraçhane karıştı! Provokatörler ortalığı birbirine kattı polise saldırdı Saraçhane karıştı! Provokatörler ortalığı birbirine kattı polise saldırdı Haberi Görüntüle

68 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK MI?

Bakan Tekin aylar önceki konuşmasında MEB'de 68 bin öğretmen açığı olduğunu ifade etmişti. Tekin bu açıklamasının "68 bin atama olacak" anlamını taşımadığını, ikisinin birbirinden çok farklı şeyler olduğunu vurguladı. 

Türkiye'ye kapılarını kapattıkları iddia edilmişti! İspanya, Almanya ve İtalya'dan vize başvurularıyla ilgili açıklama! Türkiye'ye kapılarını kapattıkları iddia edilmişti! İspanya, Almanya ve İtalya'dan vize... Haberi Görüntüle

2024 ÖĞRETMEN ATAMASI HANGİ KPSS PUANI İLE YAPILACAK? 2023 MÜ, 2024 MÜ?

Tekin açıklamasında öğretmen atamalarında 2023 KPSS puanının geçerli olacağını belirtti. Tekin "2023 puanları heba olmayacak." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading