Yandex Metrica

Saadet Partisi'nin başına kim geçecek? SP yeni genel başkanı kim olacak?

Saadet Partisi'nin başına kim geçecek? SP yeni genel başkanı kim olacak?

31 Mart 2024 yerel seçimlerin en başarısız partilerinden biri olan Saadet Partisi'nde genel başkan değişimi için düğmeye basıldı. Parti içinde Temel Karamollaoğlu'nun varlığı iyice sorgulanmaya başlandığı dönemde Karamollaoğlu genel başkanlığı bırakacağını açıkladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yerine gelecek kişiye destekçi olacağını da sözlerine ekledi. Saadet Partisi'nin başına kim geçecek? SP yeni genel başkanı kim olacak? soruları ise partililer tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

17.05.2024, 18:24

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan önemli açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından 31 Mart 2024 yerel seçimde de büyük bir hezimet yaşayan Saadet Partisi'nde genel başkan feğişiyor. Karamollaoğlu katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada görevi bırakcağını duyurdu. Görevi başarısızlık nedeniyle değil de sağlık sorunları nedeniyle bırakacağını ifade eden Karamollaoğlu "Artık sağlığım bu görevi bihakkın yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil sağlığım müsaade etmediği için gidemedim." dedi.

2024 yıl sonu enflasyon kaç olacak? 2025'te yüzde kaç enflasyon olacak? 2024 yıl sonu enflasyon kaç olacak? 2025'te yüzde kaç enflasyon... Haberi Görüntüle

SAADET PARTİSİ'NİN BAŞINA KİM GEÇECEK?

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu genel başkanlıktan çekileceğini duyurdu. Partililer ise Saadet Partisi'nin başına kim geçecek? SP yeni genel başkanı kim olacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nin başarısız bir sonuç elde etmesi parti içinde tartışmaları da beraberinde getirmişti. CHP ile ittifak kuran SP bu yüzden büyük oranda oy kaybına da uğradığı belirtiliyor. Saadet Partisi'nin yeni genel başkanının kim olacağı kongrede belli olacak henüz adaylar netleşmiş değil. Kongre tarihi de önümüzdeki günlerde belirlenecek.

2024 ÖSYM KPSS AİS BAŞVURU EKRANI! KPSS lisans başvuru nereden yapılır, ücreti ne kadar? 2024 ÖSYM KPSS AİS BAŞVURU EKRANI! KPSS lisans başvuru nereden... Haberi Görüntüle

SP YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLACAK? ADAYLAR BELLİ Mİ?

Görevi bırakacağını açıklayan Karamollaoğlu şu anda bir adayın da olmadığını vurguladı. Karamollaoğlu açıklamasının devamında "Bir veya iki isim üzerinde mutabakat sağlandığında kongreye gideceğiz." dedi. Karamollaoğlu, genel başkanlık için görevi hakkıyla yerine getirecek bir isim belirleneceğini söyledi.

Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı ne olarak görüyorlar Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı... Haberi Görüntüle

SAADET PARTİSİ KONGRE NE ZAMAN?

Partinin kongre tarihi netleşmedi. Ancak tahminlere göre partinin ekimden önce bir olağanüstü kongre yapması bekleniyor.

2024 Mayıs-Haziran en ucuz sıfır araba (otomobiller) hangisi? 2024 fiyatı en düşük otomatik araçlar listesi 2024 Mayıs-Haziran en ucuz sıfır araba (otomobiller) hangisi? 2024 fiyatı... Haberi Görüntüle

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN ADAYLARI

SP'de yeni genel başkan adayları henüz belli değil. Kongre sürecinde adayların yavaş yavaş adaylıklarını ilan etmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading