Yandex Metrica

Enkaz altındaki depremzedeleri arayıp dalga geçen Selman Altunbaş'a gözaltı

Enkaz altındaki depremzedeleri arayıp dalga geçen Selman Altunbaş'a gözaltı

Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremde utanç verici bir olay yaşandı. Enkaz altındaki depremzedeleri arayıp dalga geçen ve ses kaydını utanmadan yayınlayan Selman Altunbaş yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem

16.02.2024, 00:33

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler birçok kente yıkım getirdi. Enkaz altındaki depremzedeleri arayıp dalga geçen ve ses kaydını yayınlayan Selman Altunbaş isimli ahlaksız yakalanarak gözaltına alındı. 

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman? Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi... Haberi Görüntüle

KENDİNİ AFAD KURTARMA EKİBİ OLARAK TANITTI 

Bir Discord grubundaki kendini bilmez kişilerin, enkaz altında kalan vatandaşları arayarak, 'seni kurtarmaya geliyoruz' diye oyalayıp dalga geçtiği ve kendi aralarında gülüp eğlendiği görüntüler ortaya çıktı.

Kendilerini AFAD kurtarma ekibinden biri olarak tanıtan ve yardım bekleyen vatandaşların bağırmalarını isteyen ahlaksızların o sırada gülmeleri de dikkat çekti.

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

İNSANLIK DIŞI BİR HAREKET 

Skandal ses kaydını sosyal medyada dinleyen vatandaşlar, duruma "İnsanlık dışı bir hareket", "Tutuklayın bu terbiyesizleri" diyerek tepki gösterdi.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

SES KAYIDINI YAYINLADI 

Enkaz altındaki depremzedeleri arayıp dalga geçen ve ses kaydını yayınlayan Selman Altunbaş isimli şahıs gözaltına alındı.

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Haberi Görüntüle

SELMAN ALTUNBAŞ KİMDİR?

Sosyal medyada depremzedeyle dalga geçtiği ses kaydı yayılan kişinin sosyal medya fenomeni Selman Altunbaş isimli fenomen olduğu belirtiliyor.

Altunbaş'ın polis tarafından tespit edilerek gözaltına alındığı belirtiliyor. 2006 doğumlu yani 17 yaşında ve Tekirdağ Çorlu doğumlu olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading