Yandex Metrica

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var

TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadelede hedefimizde Gara var, Kandil var." ifadelerini kullandı.

Gündem

22.04.2024, 12:22

Terörle mücadelenin tam gaz devam edeceğini duyuran Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadele faaliyetlerimiz devam ediyor. Planlamamızı yaptık. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıkladı! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN IRAK ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Irak ziyaretine ilişkinde açıklamalarda bulunan Güler, "Pazartesi günü Irak ile stratejik bir anlaşma imzalayacağız. Iraklı dostlarımız PKK terör örgütü demese de ona yakın bir ifadeyi ilk defa kabul ettiler. Bu da memnuniyet verici." dedi.

Sözlerine devam eden Güler, "30 kilometre güvenli hat oluşturulmuş durumda. Ancak orada yapmamız gereken bazı işler daha var." dedi. Güler ayrıca, " Güvenli hattın düzenlemesi yapılmış durumda." şeklinde konuştu.

İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler Haberi Görüntüle

GARA VE KANDİL'E OPERASYON 

“Planlamalarımızı yaptık, onlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor." diyen Güler, "Pazartesi günü Irakla uzun yıllar sonra ilk defa stratejik bir anlaşma imzalayacağız. Iraklı dostlarımız; PKK ile ilgili terör örgütü demese de ona yakın bir ifadeyi ilk defa kabul ettiler. Bu da memnuniyet verici. Faaliyetlerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Bakan Güler ayrıca Gara ve Kandil’i işaret ederek “Onlarla da uğraşacağız” dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading