Yandex Metrica

DUNE2: Çöl Gezegeni filmi güzel mi? IMDB puanı kaç? Dune2: Çöl Gezegeni filmi ne anlatıyor, konusu ne? Dune2: Çöl Gezegeni filmine gidilir mi?

DUNE2: Çöl Gezegeni filmi güzel mi? IMDB puanı kaç? Dune2: Çöl Gezegeni filmi ne anlatıyor, konusu ne? Dune2: Çöl Gezegeni filmine gidilir mi?

Amerikalı yazar Frank Herbert tarafından yazılan Dune Mesihi kitabı beyaz perde ile buluştu. Dune 2: Çöl Gezegeni filmi sinemaseverler tarafından büyük beğeni topladı. Dune filminin devamı olan Dune 2: Çöl Gezegeni, bilimkurgu ve dram türünde bir film olarak beyaz perdede sinemaseverler ile buluştu. Dune filminin ikinci bölümünde, ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides'in hikayesi konu alındı. Peki DUNE2: Çöl Gezegeni filmi güzel mi? Dune2: Çöl Gezegeni filmi ne anlatıyor, konusu ne? Dune2: Çöl Gezegeni filmine gidilir mi?

Gündem

18.03.2024, 10:36

Amerikalı yazar Frank Herbert tarafından kaleme alınan Dune Mesihi kitabı, Dune 2: Çöl Gezegeni olarak sinemaseverler ile buluştu. Kitaptan esinlenilen film, sinemaseverler ile beyaz perdede bir araya geldi. Dune 2: Çöl Gezegeni, seyirciler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. Peki Dune2: Çöl Gezegeni filminin konusu ne? Dune2: Çöl Gezegeni filmi ne anlatıyor? Dune2 filmine gidilir mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

DUNE 2: ÇÖL GEZEGENİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides'in hikayesini konu alınıyor. Paul Atreides, ailesini yok eden komploculara karşı bir intikam savaşı başlatmaktadır. Bu süreçte Paul, Chani ve Fremen'lerle güçlerini birleştirir. Fakat Paul, zor bir seçimle karşı karşıya kalacaktır. Hayatının aşkı ve bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Paul, yalnızca onun öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemek için zorlu bi mücadeleye girişmektedir.

Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Haberi Görüntüle

DUNE 2 FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Léa Seydoux Lady Margot Fenring

Souheila Yacoub Shishakli

Stellan Skarsgård Baron Vladimir Harkonnen

Charlotte Rampling Reverend Mother Mohiam

Javier Bardem Stilgar

Stephen McKinley Henderson Thufir Hawat

Anya Taylor-Joy 

Laura Mizere Baron Servant

Roger Yuan Lanville

Babs Olusanmokun Jamis

Giusi Merli Reverend Mother Ramallo

Kait Tenison Bene Gesserit Sister

Tara Breathnach Bene Gesserit Sister

Imola Gaspar Watermaster

Joseph Beddelem Fedaykin Leader

Serhat Metin 

Amra Mallassi

AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve Anayasa ele alındı! AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve... Haberi Görüntüle

DUNE 2: ÇÖL GEZEGENİ FİLMİ HANGİ SİNEMALARDA VAR?

Dune2 : Çöl Gezegeni filmi, Cineverse sinemaları, Cinema Pink sinemaları, Cinemarine sinemaları, Avşar sinemaları, Cinetech sinemaları, Cinetime sinemaları, Paribu sinemalarında izlenebilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading