Yandex Metrica

Cumhuriyet gazetesinden skandal manşet! Direkt olarak Müslümanları hedef aldılar

Cumhuriyet gazetesinden skandal manşet! Direkt olarak Müslümanları hedef aldılar

CHP'li Cumhuriyet gazetesi bugün skandal bir manşetle okuyucularının karşısına çıktı. HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı sonrası saldırılarına başlayan Cumhuriyet gazetesi, Menzil cemaatinin desteğini açıklaması sonrası direkt olarak İslam'a saldırmaya başladı. 28 Şubat'ı aratmayan haberde Müslümanları gericilikle itham eden manşet büyük tepki çekti.

Gündem

23.01.2024, 20:35

HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'nı desteklemesi sonrası terör bağlantısı yalanını ortaya atan muhalif medya skandal haberlerle tepki çekmeye devam ediyor. 

Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Haberi Görüntüle

28 ŞUBAT ZİHNİYETİ GERİ DÖNDÜ 

CHP'ye yakın Cumhuriyet gazetesi, bugünkü manşetinden direkt olarak Müslümanları hedef aldı. 

HÜDA PAR'ın "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğiz" açıklamasının ardından Menzil cemaatinin de Cumhur İttifakı'na destek açıklaması sonrası gazete "GERİCİ TEHLİKE BÜYÜYOR" manşetiyle çıktı.

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı? 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23... Haberi Görüntüle

KARİKATÜRİZE EDEREK HAKARET ETTİLER 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karikatür olarak vererek hakaret eden gazete, halkın muhafazakar kesimini de "öcü" gibi göstermeye çalıştı. 

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

SEÇİMİ KAZANMADAN BAŞLADILAR 

28 Şubat günlerini aratmayan manşette inançlı insanları inancından ötürü "gerici, yobaz, karanlık, tehlikeli" olarak yaftalayan Cumhuriyet'in manşeti Altılı Masa'nın olası iktidarında Müslümanlar'a gösterecekleri tavrı özetler nitelikte. 

205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar 205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar Haberi Görüntüle

DİYANETİ KAPATACAKSIN TALİMATI 

Diğer yandan bu Müslümanlara ilk saldırı olmamıştı. Geçtiğimiz günlerde CHP'li gazeteci Enver Aysever, sosyal medyada yaptığı bir konuşmada Kılıçdaroğlu'na 'Diyanet'i kapatacaksın' diyerek çağrıda bulunmuştu. 

Aysever şöyle konuşmuştu: 

Ben Kılıçdaroğlu'ndan şunu bekliyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapısına kilit vuracaksın. Araştırma yapacaksın. Sayıştay'ı göndereceksin. Bu adamların altındaki araba nereden geliyor? Bu ihaleleri kim alıyor? Bir kere bunları yapacaksın. Arkasından bir müdürlüğe indirgeyeceksin bunu. Ve bu tür kitap ilmi vs gibi ilmi çalışmaları da üniversitelere devredip ilahiyatçıların elinden yapılıp Kültür Bakanlığı tarafından basılıp dağıtılmasına ihtiyaç varsa sağlayacaksın. Altını çiziyorum, dini kitap dahi olsa mutlaka Kültür Bakanlığı, Kültür Hizmetleri tarafından sınırlı sayıda ve ilahiyat fakültelerinden geçerek yani bir dinin propagandası, bir mezhebin propagandası adına değil bilimsel bir veri varsa eğer ya da üniversite yayınlarından çıkması gerekir. Bu nedir ya! Siz kimsiniz ya!.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading