Yandex Metrica

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı?

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na sayılı günler kala bu resmi tatilin hangi güne denk geldiği ve özel sektör çalışanının 23 Nisan'da tatil yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Peki, 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı?

Gündem

29.04.2024, 19:11

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri başladı. Özel sektör çalışanları için 23 Nisan'ın resmi bir tatil olup olmadığı da birçok kişi tarafından merak ediliyor. Takvimlerde resmi olarak işaretlenen 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak bilinir. Peki, 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı?

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

23 NİSAN ÖZEL SEKTÖRE TATİL Mİ?

23 Nisan resmi bir tatil ilan edilmiştir. Bu sebeple, okullar ve resmi daireler kapalı olacak. Üniversiteler ve liseler de bu özel günde tatil edilecektir. Dolayısıyla 23 Nisan tarihinde liseler de tatil olacaktır. Özel sektör çalışanları da resmi tatil uygulamasından faydalanacaktır. Ancak, resmi tatil olmasına rağmen çalışması gereken vatandaşlar, ekstra mesai ücretini hak edeceklerdir. Sonuç olarak, 23 Nisan özel sektörde tam gün resmi tatil uygulanacaktır.

Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek... Haberi Görüntüle

ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANI 23 NİSAN'DA TATİL YAPACAK MI?

23 Nisan 2024 Salı günü, okullar ve üniversiteler tarafından resmi tatil ilan edilecektir. Bu özel gün, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla ülkemizde geniş çapta kutlamalara ev sahipliği yapacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading