Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyona ikinci tur çağrısı: Yeni dönemin kapılarını birlikte açalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyona ikinci tur çağrısı: Yeni dönemin kapılarını birlikte açalım

İkinci tur öncesi sosyal medya paylaşımlarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Buradan “önce ülkem ve milletim” diyen tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum. Gelin, Türkiye'nin önünde yeni bir dönemin kapılarını birlikte açalım. Gelin, ülkemizin asırlık demokrasi ve kalkınma eksiklerini 21 yılda nasıl beraberce telafi etmişsek Türkiye Yüzyılı'nı da omuzlarımızda birlikte yükseltelim. Gelin, birliğimize, beraberliğimize, ebedî ve ezelî kardeşliğimize 85 milyon olarak sahip çıkalım.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidecek ve oyunu kullanacak. Milyonlar, ülkeyi liderin yöneteceğine karar vermeye hazırlanıyor.

İkinci tura sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 85 milyona çağrıda bulunan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

''SÖZÜMÜZÜN ERİ OLDUĞUNU İSPATLADIK''

27 Mayıs, demokrasimizin en sancılı yol ayrımlarından biridir. 29 Mayıs, İstanbul’un fethiyle tarihimizin en önemli zaferlerindendir.                                                                                                                                                   

Millet olarak bu iki günün tam ortasına denk gelen 28 Mayıs’ı acılarımızdan ders aldığımız, zaferlerimizle gurur duyduğumuz bir şölene çevirmek istiyoruz.

Bugüne kadar 85 milyon vatandaşımızın hayatına katkıda bulunan hizmetlerimizle, 81 vilayetimizin her karışına dokunan eserlerimizle sözümüzün eri olduğumuzu ispatladık.

28 Mayıs’ta hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nın etrafında kenetleneceğimize, büyük ve güçlü Türkiye yolculuğuna devam edeceğimize inanıyoruz.

Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor Haberi Görüntüle

''GELİN YENİ DÖNEMİN KAPILARINI BİRLİKTE AÇALIM''

Buradan “önce ülkem ve milletim” diyen tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum.

Gelin, Türkiye’nin önünde yeni bir dönemin kapılarını birlikte açalım.

Gelin, ülkemizin asırlık demokrasi ve kalkınma eksiklerini 21 yılda nasıl beraberce telafi etmişsek Türkiye Yüzyılı’nı da omuzlarımızda birlikte yükseltelim.

Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay yorum Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay... Haberi Görüntüle

''KARDEŞLİĞİMİZE 85 MİLYON OLARAK SAHİP ÇIKALIM''

Gelin, birliğimize, beraberliğimize, ebedî ve ezelî kardeşliğimize 85 milyon olarak sahip çıkalım.

Kökenine, inancına, mezhebine, meşrebine, siyasi tercihine bakmaksızın her bir insanımızın bu kutlu yürüyüşte yerini almasını arzu ediyoruz.

28 Mayıs gecesini taze bir başlangıca dönüştürmek için bizimle olmanızı bekliyoruz.

Gönlümüz de kollarımız da milletimizin tüm fertlerine sonuna kadar açıktır…

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading