Yandex Metrica

Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporu yayımladı. Raporda Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısında bulunuldu. Rapora göre; Marmara ve Ege bölgesine dikkat çekildi. 'Kuvvetli geliyor'

Gündem

23.04.2024, 19:20

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava tahmini raporu yayımladı. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; hafta başından itibaren yükselmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz ve Güneydoğu'da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yayımlanan rapora göre; Marmara ve Ege bölgesine dikkat çekildi.

Hava sıcaklığının Güneydoğu kesimlerde 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı? Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİ KAR ERİMESİNE DİKKAT

Yapılan son tahminlere göre; şu ifadelere yer verildi;

''Gaziantep çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.''

TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? Haberi Görüntüle

MARMARA VE EGE BÖLGESİNE DİKKAT

Rüzgarın genellikle kuzey ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de akşam saatlerinden itibaren kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu (Diyarbakır ve Siirt haric) ile Samsun, Ordu ve Trabzon çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Gaziantep il genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading