Yandex Metrica

Sitede Ara

Cübbeli Ahmet Hoca kalp rahatsızlığı geçirdi: Hastaneye kaldırıldı

Cübbeli Ahmet Hoca kalp rahatsızlığı geçirdi: Hastaneye kaldırıldı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, anjiyo operasyonu yapılacağı da belirtildi.  

Gündem

19.04.2024, 22:38

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaptığı açıklamalar ile zaman zaman gündeme geliyordu. Ahmet Mahmut Ünlü, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeni ile 2 yıl önce ameliyata alınmıştı.

2006 yılında ise baypass olan Cübbeli Ahmet Hoca, yaptığı açıklamalarda 2008 ve 2018 yıllarında kendisine iki kez stent takıldığını belirtmişti.

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti,... Haberi Görüntüle

CÜBBELİ AHMET HOCA ANJİYO OLACAK!

2 yıl önce geçirdiği operasyon ile birlikte kalbine 4 stent daha takılan Ahmet Mahmut Ünlü'nün tekrardan kalp rahatsızlığı geçirmesi sevenleri tarafından merak konusu oldu. 

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, dün akşam hasstaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Cübbeli Ahmet Hoca kalp rahatsızlığından dolayı şu anda anjiyo operasyonu olacaktır, dolayısıyla yarın Bursa Sohbeti'ne gelemeyecektir, tüm çevrenize duyurmanızı rica ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading