Yandex Metrica

CHP'li Özgür Özel'dan 'Kılıçdaroğlu' sorusuna kaçamak cevap: 'Doğru da ne yapacaksın?'

CHP'li Özgür Özel'dan 'Kılıçdaroğlu' sorusuna kaçamak cevap: 'Doğru da ne yapacaksın?'

Canlı yayında soruları cevaplayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltilen 'istifa' çağrılarına yönelik soruları kaçamak cevaplarla geçiştirdi.

Gündem

23.01.2024, 22:22

Bugüne kadar girdiği her seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm eleştirilere rağmen partinin yönetimini bir türlü bırakmadı. Son olarak 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde aldığı yenilginin ardından partisinden ve seçmenlerden istifa sesleri yükseldi. Seçim öncesinde CHP'ye yakın gazeteciler bile yenilginin faturasını Kılıçdaroğlu'na kesti. Seçmenden gelen eleştirilere kulak tıkayan CHP liderinin parti yönetimini görevden alması ve kendisine yakın isimleri görevlendirmesi tepkilere neden oldu. 

14 Mayıs ve 28 Mayıs yenilgisinin ardından canlı yayında açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na yöneltilen 'istifa' çağrılarına değindi.

Valilik duyurdu! Kısıtlamalar kısmi olarak kaldırıldı: İşte ulaşıma açılan yerler... Valilik duyurdu! Kısıtlamalar kısmi olarak kaldırıldı: İşte ulaşıma açılan yerler... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'İ TERLETEN 'KILIÇDAROĞLU' SORUSU

"Bugün genel başkan değiştirecek durumumuz yok" diyen Özel, "Parti yönetimi hangi kıstasa göre belirlendi? Aynı isimler görev alıyor" sorusuna "Yeni atanan MYK üyeleri bir kıstasa göre belirlendi. Partiyi kurultaya götürecek bir MYK atadı, kıstas bu." cevabını verdi.

Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma: İki ülke işbirliğini geliştiriyor Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma: İki ülke işbirliğini geliştiriyor Haberi Görüntüle

"DOĞRU DA NE YAPACAKSIN?"

Özel, CHP tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yöneltilen eleştirilerin bugün Kılıçdaroğlu tarafından yapıldığına dair yorumlara ise, "Doğru da ne yapacaksın?" diyerek yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading