Yandex Metrica

CHP'li gazeteciden bomba kulis bilgisi! Altılı Masa'da son restleşme: Ya destek verin ya da...

CHP'li gazeteciden bomba kulis bilgisi! Altılı Masa'da son restleşme: Ya destek verin ya da...

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını seçimlere 3 ay kala 13 Şubat'ta açıklaması bekleniyor. Masada 1 yıldır İYİ Parti ve CHP arasında süren restleşmede son safhaya gelindi. CHP'nin Kılıçdaroğlu'ndan başka aday kabul etmeyeceği ve İYİ Parti'ye de 'Ya destek verin ya da masadan kalkın' mesajı verdiği öğrenildi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Altılı Masa'nın 1 yıldır yılan hikayesine dönen adaylık bilmecesinde son restleşme yaşanacak. Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'nin İYİ Parti'ye Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmemeleri halinde yolumuza 5 parti olarak devam edeceğiz' mesajını verdiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'NİN ÇEKİLME İHTİMALİNİ GÖZE ALDILAR

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci İsmail Saymaz, 'Millet İttifakı'nın adayı 13 Şubat'ta açıklanmayabilir' başlıklı yazısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Saymaz yazısında şunları aktardı:

CHP’li yetkili, masanın dağılmayacağını, fakat diğer beş partinin ortak adayıyla, bu durumda Kılıçdaroğlu ile yoluna devam edeceğini vurguluyor. CHP’liler Kılıçdaroğlu’ndan başka bir aday düşünmüyor. İyi Parti’nin çekilmesi ihtimalini bile göze aldıklarını anlıyorum.

Threads Türkiye'de kapatıldı mı, neden? Threads neden kapatıldı 2024? Threads Türkiye'de kapatıldı mı, neden? Threads neden kapatıldı 2024? Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINDA PARTİ OLARAK OY KAYBEDİYORUZ

Saymaz köşe yazısının devamında şu bilgileri verdi:

 İYİ Parti, seçmenlerini Kılıçdaroğlu’na ikna edemeyeceğini, Cumhur İttifakı’ndan gelecek oyların geri döneceğini düşünüyor. Hatta bir İyi Partili yönetici, “Kılıçdaroğlu’nun adaylığında parti olarak oy kaybediyoruz” diyor.

İyi Parti’nin bir senaryosu var mı?

O da yok.

Yavaş sahneden çekildi.

İmamoğlu partisini ve liderinin karşısına geçmez.

Akşener, “Başbakan olacağım” sözünü yemek istemiyor.

İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca lira zarara uğrattı! İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ İŞİ YOKUŞA SÜRERSE 5 PARTİYLE YOLA DEVAM EDİLECEK

İYİ Parti'nin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını yokuşa sürmesi halinde CHP’li bir yetkilinin masanın dağılmayacağını, fakat diğer beş partinin ortak adayıyla, bu durumda Kılıçdaroğlu ile yoluna devam edeceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading