Yandex Metrica

CHP'de kazan fokur fokur kaynıyor! Kılıçdaroğlu'na en yakın isim konuştu: Kemal Bey 1 Nisan'ı bekliyor!

CHP'de kazan fokur fokur kaynıyor! Kılıçdaroğlu'na en yakın isim konuştu: Kemal Bey 1 Nisan'ı bekliyor!

CHP'de Özgür Özel-Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki çekişme partiyi tamamen bölmüş durumda. Özel ve İmamoğlu aday belirleme sürecinde birbirlerine girerken Kemal Kılıçdaroğlu kozunu paylaşmak için 31 Mart gününü bekliyor. Kurultay gecesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan Nuray Başaran, yaptığı yeni açıklamayla Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan'ı beklediğinin sinyalini açık açık verdi.

Gündem

03.04.2024, 22:48

Genel seçimlere giderken CHP içindeki kavganın ve kaosun ve ardı arkası kesilmiyor. Koltuğunu Özgür Özel'e kaptıran Kılıçdaroğlu'nun ekibine 1 Nisan talimatı verdiği bilinirken bu süreç artık parti içinde de dillendirilmeye başladı. Kulislerde CHP'nin olağanüstü kurultaya doğru yöneltildiği iddialar var. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden olan ve kurultay sürecinde eski CHP Lideri'nin odasındaki tek gazeteci olarak bilinen Nuray Başaran, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü söyleyen Başaran, şu açıklamalarda bulundu; 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dün bir tweet atmıştı. Ben yayına girmeden önce. Aynı Meral Hanım'ın olduğu gibi. Kendisini ben yayın öncesinden aramıştım hani bu ne anlama geliyor diye. Ben bir şeyler anladım ama yine de teyitleşmek üzere aramıştım. Ben yayındayken aramış. Tabii sessizde olduğu için telefonum aralarda da yakalayamadım onun başka bir programı vardı. Bu sabah kendisi aradı.

Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi ölümden döndü Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi... Haberi Görüntüle

"CHP TABANINDA CİDDİ KAYGILARIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Dünkü ve bir önceki programı izlemiş. Onlar için teşekkür etti. Çok ses getirdiğini, CHP tabanında ciddi kaygıların zaten uzun süredir olduğunu ama bunların bir gazeteci tarafından belgelendirerek söylenmesinin tabanı toparladığını, kendisine çok telefonlar geldiğini, üzüntülerini bildiren çok partili olduğunu söyledi.

Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı... Haberi Görüntüle

"HEM BENİ BAŞARISIZ BULUYORLAR HEM DESTEK İSTİYORLAR"

Attığı tweet'i üzerine konuşmadık. Kendisi diyor ki; bana hem meydanlara çıkma diyorlar hem de yardım istiyorlar. Hem beni başarısız buluyor hem destek istiyorlar. Ben ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim diyor. Zaten tweet'inde de bunu söylemişti. 

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

"HALA BENİ HANÇERLEMEYE DEVAM EDİYORLAR"

Ben yorum yapmıştım, arkasındayım. Tepki göstermedi açıklamalarım için. CHP kurultayına ilişkin sunduğum bilgi, belge ve dokümanlardan ötürü teşekkür etti. Kemal Bey hala daha beni hançerlemeye devam ediyorlar diyor. Çığlık atıyor. Dünkü tweet'inde de bugün konuştuğumuz konuşmadan da edindiğim, çıkardığım izlenim bu.

Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Haberi Görüntüle

"1 NİSAN'DAN SONRA KONUŞABİLİR"

Kendisi eşiyle birlikte ailecek tatil yapıyor. Hiç kimseyle konuşmak istemiyor, görüşmüyor. Pazar günü de Ankara dışında. Yarın Ankara'ya döneceğini söyledi. Pazar günü oyunu kullanacak. Belki 1 Nisan'dan sonra konuşmaya başlayabilir.

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

"BELGELERİ 1 NİSAN'DAN SONRA YAYINLAYACAĞIM"

Seçimden sonra için planı olmasına gerek yok. Bu kurultay süreci için açılan davalar var, savcılık soruşturmaları var. Eldeki bilgi, deliler var. Kurultay gecesinin en önemli tanıklarından biriyim. Elimde görüntüler, belgeler var. Belge ve görüntüleri 1 Nisan'dan sonra yayınlayacağım.

Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu detayına dikkat Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU  KOLTUĞUNU YENİDEN KAZANMANIN DERDİNDE 

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan'da olağanüstü kurultayla koltuğuna yeniden oturmanın hesabını yaptığı artık CHP yandaşları tarafından da parti içinde de konuşulmaya başlandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading