Yandex Metrica

Sitede Ara

Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi ölümden döndü

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen korkunç olayda pitbull cinsi köpek, sahibine ve 2 kişiye saldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, saldırgan köpek ise polis tarafından barınağa teslim edildi.

Gündem

03.05.2024, 08:53

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen korkunç olayda evden kaçan pitbull cinsi köpek dehşet saçtı.

Sahibi Hamza Saçıkirli, evden kaçan pitbull cinsi köpeği aramak için ailesiyle birlikte dışarı çıktı. Sokak soka gezen Hamza Saçıkirli, sonunda pitbull cinsi köpeği buldu. Ancak hırçın köpek, kendisini yakalamaya çalışan sahibine saldırıp, ayağından ısırdı.

Kılıçdaroğlu hakkında neden hapis istendi? Kılıçdaroğlu hapis cezası mı aldı? Kılıçdaroğlu hakkında neden hapis istendi? Kılıçdaroğlu hapis cezası mı aldı? Haberi Görüntüle

ÜÇ KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Oğlunun acı içinde yardım istemesi üzerine anne Havva Saçıkirli, müdahale etti. Havva Saçıkirli ile diğer oğlu Cengiz Saçıkirli de köpeğin saldırısına uğradı ve ayklarından ısırıldı. Ailenin yardım çağrıları üzerine çevredekiler, yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri geldi. Anne ile 2 oğlu, yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Dead Boy Detectives 2. sezon ne zaman? Dead Boy Detectives bitti mi, 9. bölüm yayınlanacak mı? Dead Boy Detectives 2. sezon ne zaman? Dead Boy Detectives... Haberi Görüntüle

SALDIRI ANI KAMERADA

Aynı aileden 3 kişiyi ısıran ve yaralanmasına sebep olan köpek ise polis tarafından yakalanarak barınağa teslim edildi. Bu arada köpeğin aileye saldırdığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Söz konusu görüntülerde köpeğin 3 kişiyi yaraladığı, bir kişinin ise köpek üzerine koştuğu sırada tabancayla ateş açtığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading