Yandex Metrica

CHP ve fondaş gazeteciler Selçuk Bayraktar'ın sözleri üzerinden oyun mu kurguluyor?

CHP ve fondaş gazeteciler Selçuk Bayraktar'ın sözleri üzerinden oyun mu kurguluyor?

BAYKAR Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar'ın, yerli ve milli savunma sanayii hamlelerine yönelik engelleme operasyonlarını anlatması CHP'nin dengesini bozdu. Röportajın yayınlandığı günün ertesinde bu yıl beşincisi düzenlenen TEKNOFEST'i ilk kez ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA hakkındaki sözlerine dair sorulan bir soruyu geçiştirdi. Fondaş gazeteci Nevşin Mengü ise Bayraktar'ın sözleri üzerinden oyun kurgulamaya çalıştı.

Gündem

05.04.2024, 20:56

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, katıldığı bir televizyon programında muhalefet tarafından kendilerine uygulanan 'engelleme' operasyonlarını anlatmıştı. Bayraktar, 2023 seçimlerinde olası iktidar değişikliği halinde yerli ve milli savunma sanayii hamlelerinin akamete uğrayabileceğine değinmişti.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

"TAKOZ KOYARSINIZ ÖNÜNE SİHA'LAR 1 CM BİLE HAREKET EDEMEZ"

"Farklı farklı siyasi ajandalarla yapılmış eylemlerin her biri bu projeleri yok etmeye yeter." diye konuşan Selçuk Bayraktar, Bir takoz koyulması durumunda milyonlarca yazılımdan oluşan SİHA'ların 1 cm bile hareket edemeyeceğinin altını çizerek, "Takoz koyarsanız önüne, 'hiçbir işe yaramıyor dersiniz' aynı Devrim otomobilinde olduğu gibi. Geçmişte bunları defaatle yaşadık. Bugün de bu taşların döşendiğini görüyoruz." ifadesini kullanmıştı.

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN TEKNOFEST AŞKI (!) ALEVLENDİ

Selçuk Bayraktar'ın bu açıklamalarından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ani bir kararla bu yıl Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST'e gitti. Kemal Kılıçdaroğlu, Havacılık ve Uzay Festivali'ni düzenleyen T3 Vakfı'nı bile tanımayarak dikkatleri üzerine çekti.

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

SEZGİN TANRIKULU'NUN SİHA HAKKINDAKİ SÖZLERİ SORULDU

TEKNOFEST'e giden Kemal Kılıçdaroğlu'na, basın mensupları Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA'lara yönelik ifadelerini sordu. Kılıçdaroğlu ise bu sorulara, "Siz onları bırakın arkadaşlar, burada güzel yatırımlar yapılıyor" şeklinde cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

"ESKİDEN JİTEM VARDI ŞİMDİ BU GÖREVİ SİHA'LAR YAPIYOR"

Tanrıkulu, daha önce konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır." diyerek SİHA'ların terör örgütüne karşı kullanılmaması gerektiğini belirtmişti.

Meteoroloji'den Marmara ve Ege bölgeleri için uyarı: Çamur yağabilir Meteoroloji'den Marmara ve Ege bölgeleri için uyarı: Çamur yağabilir Haberi Görüntüle

NEVŞİN MENGÜ'DEN İTİBAR SUİKASTİ

Selçuk Bayraktar'ın, "Farklı farklı siyasi ajandalarla yapılmış eylemlerin her biri bu projeleri yok etmeye yeter" açıklamalarının ardından fondaş gazetecilerden biri olan Nevşin Mengü de sahneye çıktı. Mengü, Selçuk Bayraktar'ın sözlerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun TEKNOFEST'i ziyaret etmesi üzerine Twitter'dan bir paylaşım yaptı ve şu ifadeleri kullandı: 

"Selçuk Bayraktar iktidar değişirse önümüzü kapatırlar, işimize takoz koyarlar dedi. Ertesi gün Kılıçdaroğlu Teknofest’i ziyaret etti. Bayraktarlar mahçup olmuş olmalı."

Kod adı damla!  FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:... Haberi Görüntüle

DAMAT İMASI

Nevşin Mengü'nün BAYKAR'a yönelik itibar suikasti bununla da sınırlı kalmadı. Selçuk Bayraktar'ın sözleri üzerinden algı çalışması yapan Mengü, "Selçuk Bayraktar’ın verdiği röportajın satır arasında aldığımız başka bir mesaj da, 'önünüze taş koyulmasını istemiyorsanız Cumhurbaşkanı kayınpederiniz olsun' sanırım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading