Yandex Metrica

CHP trollerinin Karagül’e saldırısı hakaret boyutunu aştı!

CHP trollerinin Karagül’e saldırısı hakaret boyutunu aştı!

TRHABER Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün orman yangınlarını PKK'nın çıkardığı ve CHP'nin buna suskun kalarak zımnen destek verdiğini belirten sosyal medya kampanyası, CHP tarafından sistematik saldırı ve tehdit kampanyasına dönüştürüldü. CHP'li Eren Erdem ve Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol'un öncülük ettiği kampanya ile İbrahim Karagül terör örgütlerine hedef gösterildi.

Gündem

23.01.2024, 17:44

PKK'nın Türkiye'yi kundaklama girişimi olarak yorumlanan saldırıları terör örgütü tarafından sahiplenildi. Ancak örgütün sistematik ve organize yangınları üstlenmesi, CHP kanadında sesssizlikle karşılandı. Günlerdir yangınlar nedeniyle hükümeti hedef tahtasına oturtan CHP'nin sosyal medya trolleri hedef şaşırtma yarışına girdi. Hedef alınan isimlerin başında trhaber.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül vardı.

Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı: Çok sert yağacak! Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı:... Haberi Görüntüle

LİNÇ KAMPANYASINI EREN ERDEM BAŞLATTI

Karagül'ün CHP'yi PKK'ya sessiz kalmakla suçladığı ve anamuhalefet partisinin hedef şaşırttığını söylediği mesajlarına sosyal medyada sistematik ve planlı bir linç kampanyasıyla karşılık verildi. 

Saldırı ve tehdit kampanyasının fitilini ateşleyen isim CHP'li Eren Erdem oldu. Erdem Türkiye genelinde CHP teşkilatlarına çağrı yaparak İbrahim Karagül'e dava açılmasını istedi. Ancak bu çağrı, dava açılmasının ötesine geçerek CHP çevrelerini, PKK ve FETÖ'cü çevreleri harekete geçirdi. Karagül'e yönelik açık bir güvenlik tehdidine dönüştürüldü. Eren Erdem'İn çağrısı bazı terör örgütlerine de mesaj niteliği taşıyordu. Mesaj alındı ve Karargül'e çok sayıda tehdit gelmeye başladı. 

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

TERÖR DESTEKÇİLERİ CHP'NİN KAMPANYASINA KATILDI

Sosyal medya üzerinden organize olan bot hesaplar, Eren Erdem'in yönettiği ve yönlendirdiği troller, foncu medya, FETÖ'cü hesaplar ve terör örgütlerine ait hesaplar sistematik ve örgütlü bir şekilde İbrahim Karagül'ü hedef aldı.

İP'li Lütfü Türkkan'In yanı sıra İP trollleri de linç kampanyasına destek verdi. Türkiye'yi ateşe veren ve ülkede kaos ortamı hedefleyen PKK'ya çıkardığı yangınlar nedeniyle tek bir eleştiride bulunamayanlar, olayın faili ve destekçilerini işaret eden Karagül'ü hedef alan mesajlarıyla terör örgütünün yangınları üstlendiği gün yarattıkları infialle gerçekleri perdelemeye çalıştı. 

23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

Merve neden mavi takımda? Survivor Merve takım mı değiştirdi, mavi takıma mı geçti? Merve neden mavi takımda? Survivor Merve takım mı değiştirdi, mavi... Haberi Görüntüle

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Haberi Görüntüle

Karagül'e onbinlerce küfür ve hakaret yağarken, işin tehdit boyutu hızla öne çıkarıldı. Karagül'ün daha sonra attığı ve sosyal medyada tek bir merkezden yönetildiği belli olan 'sahipsiz' ama kurumsal nitelikteki 'Help Turkey' kampanyasıyla ilgili olan paylaşımı da ikinci bir sistematik saldırıya dönüştü.

İKİNCİ KAMPANYA SPOR YORUMCUSU DEMİRKOL'DAN

Hazırlanmış içerikler ve bot hesaplarla desteklenen Türkiye'ye müdahale çağrısına yönelik Karagül'ün ''Siz bu ülkeye işgal kuvvetleri bile çağırırsınız!'' ifadesini kullandığı tweet, Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol tarafından alıntılanınca ikinci bir saldırı dalgası başladı. Karagül'ün yıllırdır yazdığı Selçuklu, Osmanlı, Türkiye Cumhuriyeti devletler sürekliliği vurgusu bilinirken Demirkol gibilerin siyasi yetersizlikleri de alay konusu oldu. 

KÜFÜR, HAKARET, TEHDİT...

Sistematik ve operasyonel linç kampanyasında küfür ve hakaret içerikli yorum yazan CHP trolleri ile terör destekçisi hesaplara, birçok kullanıcı orman yangınlarının gerçek faili PKK'yı hatırlatan paylaşımlarla yanıt verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading