Yandex Metrica

Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu?

Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu?

Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 3 defineci, mağaranın çökmesi sonucu göçük altında kaldı. Olay yerine AFAD ve JAK ekipleri sevk edilirken, definecilerden birinin cansız bedeni mağara girişinde, diğer ikisi ise mağaranın içinde jandarmanın arama kurtarma köpekleri tarafından bulundu. Peki, Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu?

Gündem

18.04.2024, 18:02

Bursa'nın İznik ilçesi, Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii'nde 3 kişi, bir mağarada kaçak kazı yaparken kayaların devrilmesi sonucu mahsur kaldı.

Uzun bir süredir mağaranın definecilerin hedefinde olduğu ve zaman zaman kazılar yapıldığı iddia ediliyordu. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ve 112 ekipleri, mağaranın girişinde bir definecinin cansız bedenine ulaştı. Peki, Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu?

Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan görüşmesi Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan... Haberi Görüntüle

BURSA'DA KAÇAK KAZI SONUCU KAÇ KİŞİ ÖLDÜ 18 NİSAN 2024?

Mağaranın içerisinde bulunan diğer iki kişi için yapılan ihbar üzerine, Jandarma ekipleri arama kurtarma ve AFAD ekiplerinden destek istedi.

Olay yerine gelen arama kurtarma köpekleri Damga ve Meftun, mağarada bulunan diğer iki definecinin cansız bedenine ulaştı. Hayatını kaybeden iki kişinin baba ile oğul olduğu öğrenildi

Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor? Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Savcılığı'nın konuyla ilgili soruşturması devam ederken, definecilerin cansız bedenlerinin mağaradan çıkarılacağı ve otopsi için götürüleceği öğrenildi.

Jandarma, olayla ilgili gözcü konumunda bulunan başka kişiler olup olmadığını detaylı bir şekilde araştırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading