Yandex Metrica

Son dakika: Erdoğan-Özel zirvesinde yeni gelişme! Görüşmenin yeri ve saati belli oldu

Son dakika: Erdoğan-Özel zirvesinde yeni gelişme! Görüşmenin yeri ve saati belli oldu

Son dakika haberine göre... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesi perşembe günü saat 16.00'da AK Parti'de gerçekleşecek. Yeni anayasanın ilk gündem maddesi olacağı görüşmede birçok konu ele alınacak.  

Gündem

02.05.2024, 21:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Perşembe günü saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

Merakla beklenen Erdoğan-Özel zirvesinin detayları netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan resepsiyonunda burada çok sayıda siyasi ile görüşürken CHP lideri Özür Özel ile de görüşme gerçekleştirmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme gerçekleştirmek isteyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Erdoğan'dan geçtiğimiz günlerde olumlu yanıt gelmişti.

Son dakika: Ayhan Bora Kaplan Davasıyla ilgili gözaltına alınmıştı: O Emniyet Müdürü serbest Son dakika: Ayhan Bora Kaplan Davasıyla ilgili gözaltına alınmıştı: O... Haberi Görüntüle

ZİRVENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde Perşembe günü saat 16.00'da görüşecek. 

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi üzerimize geliyordu! Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi... Haberi Görüntüle

GÜNDEM YENİ ANAYASA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak zirvenin ana gündem maddesi yeni anayasa olacak. Geçtiğimiz günlerce gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Türkiye’nin eskinin darbe ruhunu özünde barındıran anayasa metninden kurtulup, yenilikçi ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşma zamanı gelmiştir. Yani bu konuda CHP’nin de böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve inancındayım." açıklamasında bulunmuştu. 

İki lider ayrıca anayasa dışında ekonomik gelişmeler ve emekli aylıkları, öğretmenler atamaları, mülakatın kaldırılması, AİHM kararları ve dış politikayla ilgili gelişmeleri de içeren geniş bir zirve gerçekleştirecek.

Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak? Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Erdoğan-Özel görüşmesine CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tepki göstererek, "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir." sözleriyle tepki göstermişti. Özgür Özel ise Kılıçdaroğlu'na "Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz." diyerek cevap vermişti.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading