Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel saat kaçta, nerede, ne zaman görüşecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel saat kaçta, nerede, ne zaman görüşecek?

Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında gerçekleşmesi beklenen görüşmenin yeri ve saati netlik kazandı. Görüşme, önemli bir diyaloğun kapılarını aralayabilir. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel saat kaçta, nerede, ne zaman görüşecek?
 

Gündem

13.05.2024, 23:40

Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki merakla beklenen buluşmanın detayları sonunda gün yüzüne çıktı. İki önemli siyasi figürün buluşacağı yer ve zaman belirlendi. Erdoğan ile Özgür'ün buluşması siyasetin nabzını tutacak önemli bir adım olacaktır. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel saat kaçta, nerede, ne zaman görüşecek?

Adaylar merakla bekliyordu! MEB duyurdu: Öğretmen atama sonuçları açıklandı Adaylar merakla bekliyordu! MEB duyurdu: Öğretmen atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN - ÖZGÜR ÖZEL SAAT KAÇTA, NEREDE, NE ZAMAN GÖRÜŞECEK?

2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00'da, Türkiye'nin siyasi atmosferinde heyecan uyandıran bir buluşma gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kritik bir görüşme için İstanbul'da bulunan AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecekler.

İstanbul'daki PKK operasyonunda yeni detaylar: Savcılığın sevk yazısı ortaya çıktı İstanbul'daki PKK operasyonunda yeni detaylar: Savcılığın sevk yazısı ortaya çıktı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN - ÖZEL GÖRÜŞMESİ NEREDE OLACAK?

Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi, 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00'da Türkiye'nin siyasi atmosferine damga vuracak bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel, kritik bir görüşme için bu önemli adresi tercih edecekler.

Su fiyatlarına dev zam! İmamoğlu teklifi sundu İBB meclisi onayladı: Faturalar kabaracak Su fiyatlarına dev zam! İmamoğlu teklifi sundu İBB meclisi onayladı:... Haberi Görüntüle

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KONUŞULACAK KONULARI SÖYLEMİŞTİ

Geçtiğimiz gün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan görüşme öncesinde önemli konuları ele aldı. Belediyelerin yaşadığı sorunlardan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararlarına uyum sağlanması gerekliliğine kadar bir dizi önemli meseleyi masaya yatıracaklarını belirtti. Özel ayrıca, dış politika konularını da görüşme gündemlerine dahil edeceklerini vurguladı.

CHP lideri Özgür Özel, "CHP yurt içinde ana muhalefet partisi sınırların dışına çıkınca Türkiye'nin partisi. Türkiye'nin dış politikada önemli sorunları var. Alman Başbakanı sosyal demokrat. Alman Cumhurbaşkanı sosyal demokrat kökenli. İspanya başbakanı sosyal demokrat. Sayın Erdoğan'ın dünyada temas ettiği pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist." dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, "Bu konuda ben kiminin yardımcısıyım, kiminle aynı masadayım. O yüzden Türkiye'nin meselelerinin çözülmesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli katkıları oluyor, olabilir. Çok uzun yıllardır terk edilmiş birtakım devlet geleneklerinin tekrar Türkiye'ye kazandırmak için son seçimin birinci partisi olarak üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. Hepsini Sayın Erdoğan'la görüşeceğiz. Önceliklendirerek oturacağız, görüşeceğiz. Sonuç alırsak bu diyalog kanalını açık tutacağız." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading