Yandex Metrica

Bünyamin Ergün kimdir? Bünyamin Ergün neden intihar etti?

Bünyamin Ergün kimdir? Bünyamin Ergün neden intihar etti?

Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkında çıkan iddiaların ardından çiftin şirketlerine Bünyamin Ergün kayyım olarak atanmıştı. Bünyamin Ergün intihar ederek yaşamına son verdi. Tayyargillerin şirketine atanan kayyımın intiharı sosyal medyada da oldukça fazla konuşuldu ve çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki Bünyamin Ergün kimdir? Bünyamin Ergün neden intihar etti?

Gündem

28.04.2024, 15:36

Sosyal medya fenomenlerine yönelik başlatılan operasyonlarda Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyım atanmıştı. Çift hakkında çeşitli iddialar ortaya atılırken atanan kayyımın intihar etmesi bir kez daha okları Tayyargillere çevrilmesine neden oldu.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

BÜNYANİN ERGÜN KİMDİR?

Bünyamin Ergün Özlem Öz ve Tayyar Öz'ün şirketlerine kayyım olarak atanmıştı. İstanbul Başakşehir'de yaşanan olayda Bünyamin Ergün hayatını kaybetti. Bünyamin Ergün'ün bir binadan atlayarak yaşamına son verdiği öğrenildi. 

Bünyamin Ergün'ün intiharının ardından sosyal medyada oldukça farklı iddialar ortaya atıldı. 

Tayyar Öz ve Özelem Öz'ün şirketlerine kayyım atanan Bünyamin Ergün'ün ölüm nedeni pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler Haberi Görüntüle

BÜNYANİN ERGÜN NEDEN İNTİHAR ETT?

Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından atlayarak yaşamına son verdi. Ergün'ün "Çok fazla kötülük var ne yaptıysam kendim yaptım" yazılı not bıraktığı iddia edildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Bünyanin Ergün'ün eşiyle sorunlar yaşadığı ve ayrı yaşadığı öğrenildi. Olay günü de eve dönmek isteyen Ergün'ün, eşinin kapıyı açmaması üzerine atladığı iddia ediliyor.

Ergün’ün eşiyle yaşadığı tartışma yüzünden evinden ayrıldığı öğrenildi. İddiaya göre olay günü eve geri dönen gelen Ergün'ün, eşinin kapıyı açmaması üzerine intihar ettiği ileri sürülüyor. 

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading