Yandex Metrica

Bülent Cihantimur tutuklanacak mı? Eylem Tok'un eşi savcılığa çağırıldı!

Bülent Cihantimur tutuklanacak mı? Eylem Tok'un eşi savcılığa çağırıldı!

İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı araçla bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ünlü yazar annesi Eyşem Tok ile birlikte kazanın ardından yurt dışına kaçmıştı. Firari anne ve çocuğun izine ABD'de rastlandı. Olayla ilgili Bülent Cihantimur'un yanında çalışan bir kişi daha tutuklanırken ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur savcılığıa ifade vermeye çağrıldı. Peki Bülent Cihantimur tutuklanacak mı?

Gündem

21.03.2024, 13:55

İstanbul’da meydana gelen kaza sonrası yaşananlar ülke gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş acılı aile suçluların cezalandırılmasını talep ediyor. Önce Mısır'a oradan da ABD'ye giden anne Eylem Tok ile oğlu T.C ABD'nin  New York kentinde görüntülendi. Yaşanan olayla ilgili soruşturma sürerken ABD'li makamlara da şüphelilerin yakalanması için bildirim yapılacağı belirtildi. 

ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede karar verdi ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede... Haberi Görüntüle

BÜLENT CİHANTİMUR TUTUKLANACAK MI?

17 yaşındaki T.C. ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açmıştı. Kazanın ardından anne Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı. Soruşturma devam ederken baba Bülent Cihantimur'un yanında çalışan Ayşe Ceren S. "suçluyu kayırma" ve "delileri gizleme" suçlarından tutuklandı. baba Bülent Cihantimur ile A.K. hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı. Ancak baba Bülent Cihantimur ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.  T.C.'nin babası Op. Dr. Bülent Cihantimur'un "şüpheli" sıfatıyla "suçluyu kayırma" suçundan ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldığı öğrenildi.

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Haberi Görüntüle

ABD'DE GÖRÜNTÜLENDİLER

Babası Bülent Cihantimur’un lüks otomobilini kullanan ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki Timur Cihantimur 1 Mart gecesi kazaya karıştı. Kazada 1 çocuk babası 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Yurt dışına kaçan anne ile oğlunun New York 57. Sokaklarında görüntülenmişti. 

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

OLAY NASIL OLDU?

Eyüpsultan'da seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı.

Kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılmış, yaralılardan Oğuz Murat Aci müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Yapılan incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin, olay yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti. Anne ile oğlunun daha sonra ABD'ye gittikleri öğrenilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading