Yandex Metrica

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme

Balıkesir'de kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 83 yaşındaki Berzeg'in evinin yakınlarında kıyafet ve kemik parçaları bulundu. Parçaların Berzeg'e ait olduğu değerlendiriliyor. 

Gündem

29.04.2024, 05:52

17 Haziran 2023'ten beri haber alınamayan Korhan Berzeg, o günden bu yana aranıyor. Balıkesir Valiliği, yaptığı yazılı açıklamada Berzeg'in evinin yakınlarında  kıyafet ve muhtelif kemik parçalarının bulunduğunu bildirdi. 

CHP'de eşe dosta koltuk verme furyası tam gaz devam ediyor: İlçe başkanının eşi müdür oldu! CHP'de eşe dosta koltuk verme furyası tam gaz devam ediyor:... Haberi Görüntüle

PARÇALAR ONA MI AİT?

Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıktaki engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında, köylü vatandaşlar tarafından bulunan kıyafet ve kemik parçalarının 83 yaşındaki Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendiriliyor. Parçaların bulunduğu bölge cumhuriyet savcısı nezaretinde olay yeri inceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından inceleme altına alındı.

Ankara'da trafik kazası geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Ankara'da trafik kazası geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Ekonomist Korhan Berzeg, Balıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'ndeki evinden 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için köpeği Tina ile ayrılmış, o gündne bu yana kendisinden haber alınamamıştı. Yakın çevrede yapılan aramalar şimdiye kadar bir sonuç vermiş değil. 29 Ağustos'ta Berzeg'in köpeği Tina bulunmuş, köpek Berzeg'in ailesi tarafından teşhis edilmişti. Sağlığı yerinde olan Tiğna'ya GPS cihazı takılsa da bir sonuç alınamamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading