Yandex Metrica

Bu paylaşıma tepki yağdı: DEM'li Ferhat Encü'den alçak paylaşım: İstanbul artık ‘Kurdİstanbul!

Bu paylaşıma tepki yağdı: DEM'li Ferhat Encü'den alçak paylaşım: İstanbul artık ‘Kurdİstanbul!

CHP'nin desteğini alan DEM Partili Ferhat Encü, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. "İstanbul, bence artık 'Kurdİstanbul' adını hak ediyor" diyen Encü'nün alçak paylaşımına tepki yağdı.

Gündem

22.04.2024, 14:42

Yerel seçimlerde oy derdine düşen CHP, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile kirli ittifaka imza attı. "Kent uzlaşısı" adı altında kurulan bu ittifakın ilk adımı olarak Esenyurt adayı değiştirildi, yerine sözde "Kürdistan" çıkışları ile bilinen Ahmet Özer aday gösterildi. Ancak kirli işbirliği yalnızca Esenyurt'la da sınır kalmadı. Mersin ve Ankara'da da  kirli ittifak ortaya çıktı. Türkiye henüz bu kirli ittifakı konuşurken CHP'nin ortağı DEM Partili Ferhat Encü, sosyal medya hesabından alçak bir paylaşımda bulundu. Encü, "İstanbul, bence artık ‘Kurdİstanbul’ adını hak ediyor." diyerek skandal ifadeler kullandı. 

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

CHP, DEM İÇİN ESENYURT ADAYINI GERİ ÇEKMİŞTİ 

CHP ve terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı DEM Parti arasındaki "Kent uzlaşsısı" adı altındaki kirli ittifak anlaşaması devam ediyor. Kirli pazarlıkta yerel seçimler için CHP, DEM Parti ile pazarlıkların ana gündemini oluşturan Esenyurt'ta daha önce açıklanan CHP Esenyurt adayını geri çekti. Yerine ise "Kürdistan" çıkışları ile bilinen Ahmet Özer aday gösterildi.

İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı yapacak: En az ilkokul mezunu olmak yeterli! İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı... Haberi Görüntüle

SKANDAL İFADE 'DEVLET KURMAK KÜRTLERİN HAKKI' DEMİŞTİ

 Esenyurt adayı olarak açıklanan Ahmet Özer'in geçmişteki skandal demeçleri dikkat çekiyor. Sözde "Kürdistan" naraları atan Özer, "Devlet kurmak Kürtlerin hakkı" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

PAZARLIK ESENYURT İLE SINIRLI KALMADI 

Ancak kirli işbirliği yalnızca Esenyurt'la da sınır kalmadı. Mersin ve Ankara'da hatta İBB Meclisi'nde de kirli ittifak bir kez daha ortaya çıktı. Yaşanan gelişmeler sıcaklığını korurken geçtiğimiz gün CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin nevruz programında Katil Öcalan'ın posterleri açılıp sloganlar atıldı.

Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır komşusu olacaklar Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır... Haberi Görüntüle

PKK PAÇAVRALARI HER YERE ASILDI 

DEM Parti'nin İstanbul'daki nevruz programında bebek katili terör elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri açıldı.Öcalan ve terörden tutuklu eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş lehine sloganların atıldığı nevruz programı DEM Parti'nin seçim propagandası etkinliğine de dönüştü.

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım,... Haberi Görüntüle

"ALLAH BELANI VERSİN CHP"

Bir sosyal medya kullanıcısı ise "Bitleri birazcık kanlanmaya başlayınca #Kurdistanbul Demeye başladılar,Senin Allah belânı versin CHP! Bakalım sayenizde daha neler duyacağız. Ferhat Encü fragmanı vermiş. Bu ülkeye zerre kadar aidiyeti olan insan bunu lütfen bir düşünsün!" ifadeleri ile CHP'ye tepki gösterdi.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

DAĞDA SİLAH EĞİTİMİ ALMIŞTI

Öte yandan hatırlanacağı üzere PKK kamplarında yaklaşık bir ay silahlı eğitim aldıktan sonra vekil olan ve terör örgütü propagandası yapmak suçundan hüküm giymesinin ardından vekilliği düşürülen Ferhat Encü 12 Aralık 2021 tarihinde DEM'in eski adı HDP'de il başkanı seçilmişti.

İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte gerçek nedeni... İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte... Haberi Görüntüle

FERHAT ENCÜ'YÜ PROPAGANDA YAPMAKTAN TUTUKLAYIN

Ferhat Encü'nün skandal sözleri sonrası sonrası sosyal medyada Encü'ye kısa sürede tepkiler yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Paçavrayı kaldırın gözümün önünden Ferhat Encü'yü propaganda yapmaktan tutuklayın" diyerek tepki gösterdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

4

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading