Yandex Metrica

Biden, Erdoğan ve Zelensky sosyal medyada en çok takip edilen liderler

Biden, Erdoğan ve Zelensky sosyal medyada en çok takip edilen liderler

Italia Digitale Vakfı Dijital Gözlemevi tarafından yapılan anket çalışmasının sonucunda dünyanın en çok takip edilen liderlerin kim olduğu açıklandı.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Italia Digitale Vakfı Dijital Gözlemevi sosyal medyada en çok takip edilen dünya liderlerinin  Joe Biden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Volodymir Zelensky ve Brezilyalı Inacio Lula da Silva olduğunu açıkladı. 

MHRS randevusu alıp hastaneye gitmeyenler bir daha randevu alamaz mı? Kaç gün sonra yeni randevu verilir? MHRS randevusu alıp hastaneye gitmeyenler bir daha randevu alamaz mı?... Haberi Görüntüle

ANKETE 24 HÜKÜMET BAŞKANI KATILDI 

Sonucun dünyanın en önemli ülkelerinden bazılarının yer aldığı 24 hükümet başkanının katıldığı bir anket sonucunda ortaya çıktığı belirtildi. 

Son dakika: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği: MSB detayları açıkladı Son dakika: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği: MSB detayları açıkladı Haberi Görüntüle

ANKETTE 3 AYLIK ZAMAN DİLİMİ ELE ALINDI 

Anket sıralaması liderlerin sosyal medya pazarlama faaliyetleri analiz edilerek, son 3 aylık zaman diliminde takipçi sayısı, gönderi başına Ttoplam etkileşim ve ortalama etkileşime göre belirlendi. 

Terörle mücadele devam ediyor: Pençe-Kilit bölgesinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Terörle mücadele devam ediyor: Pençe-Kilit bölgesinde 6 PKK'lı terörist etkisiz... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN 40 MİLYON TAKİPÇİSİ BULUNUYOR 

Dijital Gözlemevi Başkanı Sandro Giorgetti, "Liderler tarafından en çok kullanılan üç sosyal ağ göz önüne alındığında, takipçi sayısına göre 66 milyondan fazla takipçiyle öne çıkan Biden, 40 milyondan fazla takipçiyle Erdoğan ve 27 milyonla Zelensky geliyor.” dedi. Giorgetti ayrıca, “her içerik yayınladıklarında kendi lehlerine gerçek bir sosyal hayran kitlesi oluşturan Zelensky ve Erdoğan'ın izleyicileri" diye ekledi.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading