Yandex Metrica

MHRS randevusu alıp hastaneye gitmeyenler bir daha randevu alamaz mı? Kaç gün sonra yeni randevu verilir?

MHRS randevusu alıp hastaneye gitmeyenler bir daha randevu alamaz mı? Kaç gün sonra yeni randevu verilir?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) düzenlemeye gidildi. Randevu alıpta muayeneye gitmeyenlerin muayene bekleyenlerin hakkını gasp etmemesi için yapılan düzenlemede randevu sonrası onay verilmesi istenecek. MHRS randevusu alıp hastaneye gitmeyenler bir daha randevu alamaz mı? Kaç gün sonra yeni randevu verilir? soruları ise yeni uygulamanın duyurulmasının ardından çok sayıda kişi tarafından merak ediliyor. Yeni sistemde 3 gün ve daha sonrası için alınan randevularda onay istenecek. 3 günden önceki randevular otamatik olarak onaylanmış sayılacak. 

Gündem

15.05.2024, 01:23

MHRS'de Onaylı Randevu dönemi pazartesi günü (13 Mayıs) başlıyor. MHRS randevusunu 3 gün ve daha uzun zaman diliminde alan hastalardan onay istenecek. Üç günden önce alınan randevularda ise onay otomatik olarak yapılacak. Örneğin  24 Mayıs tarihi için 22 veya 23 Mayıs’ta alınan bir randevu otomatik olarak onaylanmış kabul edilecek ve yeni bir onay istenmeyecek. Randevusunu onaylayıp hastaneye gitmeyenler için ise yeni bir kısıtlama tedbiri hayata geçirielecek.

Erzurum'da yarın okullar tatil mi edildi 15 Mayıs? Erzurum'da yarın okullar tatil mi edildi 15 Mayıs? Haberi Görüntüle

MHRS RANDEVUSU ALIP HASTANEYE GİTMEYENLER BİR DAHA RANDEVU ALAMAZ MI?

MHRS randevusu alıp randevusunu onayladığı halde hastaneye gitmeyenler için ise kısıtlama uygulanacağı açıklandı. Bu kişilerin aynı branş için 15 gün boyunca yeni randevu alması kısıtlanacak. Ancak bu kişiler sağlık kuruluşlarından randevusuz olarak hizmet alabilecek. 

Son dakika: YSK kesin sonuçları açıkladı! 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilecek Son dakika: YSK kesin sonuçları açıkladı! 3 ilçe 4 beldede... Haberi Görüntüle

MHRS RANDEVU ONAYI NASIL VERİLİR?

Randevu tarihinden bir gün önce, akşam saat 20.00’ye kadar kişilerin randevusuna onay vermesi yada muayene gidemeyeceğini bildirmesi gerekiyor. Onay, www.mhrs.gov.tr internet sitesi, mobil uygulama ve ALO 182 çağrı merkezi olmak üzere tüm kanallar üzerinden verilebilecek.

Selçuk Bayraktar'dan AKINCI paylaşımı: AKINCI'nın sırrı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajında! Selçuk Bayraktar'dan AKINCI paylaşımı: AKINCI'nın sırrı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajında! Haberi Görüntüle

BOŞ YERLER TALEP BIRAKAN HASTALARA İLETİLİYOR

Onaylı Randevu Sistemi’nde, randevuların iptal edilmesinin ardından boş kalan kapasite aynı bölümden muayene olmak için sıra bulamayan ve talep oluşturan hastalara iletiliyor. Böylece muayenelerde boşluk oluşmasının önüne geçilmesi bekleniyor. 

Gibi dizisi 6. sezon ne zaman? Gibi yeni sezon çıkış tarihi açıklandı mı? Gibi dizisi 6. sezon ne zaman? Gibi yeni sezon çıkış... Haberi Görüntüle

RANDEVU ONAYI SAAT KAÇA KADAR VERİLMELİ?

Randevu tarihinden bir gün önce saat 20.00’ye kadar onay verilmesi gerekiyor. 

19 Mayıs bugün Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? Toplu taşıma 19 Mayıs'ta Bursa'da bedava mı? 19 Mayıs bugün Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? Toplu taşıma 19... Haberi Görüntüle

MHRS NEDİR?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo182 arayarak canlı operatörlerden, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulamasından kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading