Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu: Demokrasi sıfır toplamlı bir oyun değildir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu: Demokrasi sıfır toplamlı bir oyun değildir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanlarına seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sandık sonuçlarından dolayı milleti suçlama gibi yollara tevessül etmedik. Demokrasi sıfır toplamlı bir oyun değildir."          

Gündem

19.05.2024, 23:06

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Halkla araya mesafe koymanın, duvar örmenin, sokakla, çarşıyla, pazarla, mahalleyle bağı zayıflatmanın bizim siyaset geleneğimizde yeri yoktur" dedi.

15 Temmuz Kahramanı: Ömer Halisdemir 15 Temmuz Kahramanı: Ömer Halisdemir Haberi Görüntüle

"DEMOKRASİNİN KAZANDIĞI YERDE KAYBEDEN OLAMAZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

AK Parti'ye gönül veren tüm vatandaşlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum. 2024 senesinin bu ilk İl Başkanları toplantısında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.31 Mart seçim çalışmalarını devam ettirirken, teşkilatlarımızla irtibatımızı en üst seviyede tuttuk. Bölücü örgüt uzantılarının seçmeni etki altına almaya çalışmaları dışında bir sorun yaşanmadı.Demokrasi asla ve asla sıfır toplanlı bir oyun değildir. Demokrasinin kazandığı yerde kaybeden olmaz. Sivil siyaseti güçlendiren her sonuç Türk siyaseti açısından eşsiz bir başarıdır.

13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı 13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

"DEMOKRASİMİZ 10 YIL BOYUNCA VESAYET ODAKLARININ SALDIRISINA UĞRADI"

Neredeyse her 10 yılda bir demokrasimiz vesayet odaklarının saldırısına uğradı. En son 15 Temmuz'da darbe girimini püskürttük. Veseyet odaklarının asla pes etmediğini hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Haberi Görüntüle

"MİLLETİ SUÇLAMA GİBİ YOLLARA TEVESSÜL ETMEDİK"

14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalırken, ikinci turda milli irade farklı şekilde tecelli etmiştir. Sandık sonuçlarından dolayı milleti suçlama gibi yollara tevessül etmedik. 31 mart yerel yönetimler seçimlerinde yine milletimizin takdiriyle Türkiye haritası daha çok sayıda renge boyandı. Bu tablo karşısında başkaları gibi 14 Mayıs gecesi sahnelenen öndeyiz müsamerelerine başvurmadık. Bizim için önemli olan Türk demokrasisinin kazanmasıdır.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e uyarı Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e... Haberi Görüntüle

"MUHALEFETİN DİRAYETLİ DAVRANMASINDAN MEMNUNİYET DİYORUZ"

AK Parti ve Cumhur ittifakının olgun duruşu siyasetin genel havasını da değiştirmiştir. Bu iklimin geçici bir bahar esintisi değil, Türk siyasetinin genel haline gelmesini temenni ediyoruz. Muhalefetti muhataplarımızın da dirayetli davrandığını görüyor bundan da memnuniyet duyuyoruz.

31 Mart seçimlerini göz ardı etmiyoruz. İç muhasebemizi yaptık, yapmaya devam ediyoruz.

Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm çıktı mı? Cobra Kai 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm çıktı mı? Cobra Kai... Haberi Görüntüle

"AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR"

Yanlışta ısrar etmek kaybettirir. Nereden geldiğinizi unutmazsanız hedeflerinizden de kopmazsınız. Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti milletin kurduğu bir partidir. Siyasette rotamızı bugüne kadar hep milletimiz çizdi. Millet bize bakında hep kendini gördü. Aynı zamanda sıkıntılarını çözecek güçlü bir irade gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız Haberi Görüntüle

"AK PARTİ TÜRKİYE SEVDALISI HER BİREYİN PARTİSİDİR"

Bugün bir kez daha açık ve net söylemek isyiyorum, AK Parti milletin partisidir ve ebediyen öyle kalacaktır. Biz emekçilerin, çiftçilerin, esnafın, tüccarın, Türkiye'in aydınlık yarınları gençlerimizin, kadınlarımızın, tüm mazlumların, büyük ve güçlü bir Türkiye sevdalası her bir bireyin partisi olmayı sürdüreceğiz.

Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Haberi Görüntüle

"AK PARTİYİ KİBİRLERİ BOYUNLARINI AŞAN MUHTERİSLERİN KURBANI ETMEYİZ"

Partimizin ve davamızın geleceği her türlü kişisel hesabın üzerindedir. Kampanya döneminde 52 ilimizi ziyaret ettim. AK Parti'yi kibirleri boyunlarını aşan muhterislere kurban edemeyiz. Siyasetçisiyle, bürokratıyla, kimse partimize gönül verenlerin geleceklerini şahsi hesapları için feda edemez. Son MYK toplantımızda, geleneksel istişare kampımızı yakında toplama kararı aldık. Önce milletvekilleri, ardından belediye başkanlarıyla bir araya geleceğiz.

Deniz şehrin içine girecek: İzmir'in 5 ilçesi için yürekleri ağza getiren deprem uyarısı Deniz şehrin içine girecek: İzmir'in 5 ilçesi için yürekleri ağza... Haberi Görüntüle

"YANLIŞTA ISRAR ETMEK KAYBETTİRİR"

Bir defa şu gerçeğin gayet farkındayız. Hata değil, yanlışta ısrar etmek kaybettirir. Siyasetin inişli çıkışlı serencamında esas mesele hep istikamet üzerinde kalabilmektir. Nereden geldiğinizi unutmazsanız, hedeflerinizden de kopmazsınız. Bakınız biz siyasi hayatımız boyunca elde ettiğimiz her başarıyı, zaferle bitirdiğimiz her mücadeleyi önce Allah'ın yardımına, sonra da milletimizin desteğine, duasına ve yanımızda olmasına borçluyuz. 

Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O cani tutuklandı! Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O... Haberi Görüntüle

"AK PARTİ'NİN ROTASINI HEP MİLLET ÇİZDİ"

Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti, milletin kurduğu, tabelasını milletin astığı, siyaseti daima millet için ve milletle birlikte yapmış bir partidir. Siyasette rotamızı bugüne kadar hep milletimiz çizdi. Biz de milletin belirlediği yoldan hiçbir zaman sapmadık. İstişarelerimizi milletimizle yaptık. Derdimizi milletimize anlattık, sorunlarımıza milletimizle birlikte çözüm aradık. Başarılarımızın sevincini yine milletimizle paylaştık. İhtiyaç duyduğumuzda her zaman milletimizi yanımızda bulduk.

Trafikte denetim sürüyor! Bakan Yerlikaya duyurdu: 400 bin sürücüye işlem Trafikte denetim sürüyor! Bakan Yerlikaya duyurdu: 400 bin sürücüye işlem Haberi Görüntüle

"GÖNLÜMÜZÜN KAPILARINI HİÇBİR ZAMAN MİLLETİMİZE KAPATMADIK"

Millet bize bakınca kendini gördü, kendi meselelerini gördü ama aynı sıkıntılarına çözüm üretecek güçlü bir irade gördü. Toplumumuzun farklı kesimleriyle gönül köprülerimizi sağlam tuttuğumuz için bugünlere kadar alnımızın akıyla gelebildik. Ne teşkilatlarımızın ne belediyelerimizin ne de gönlümüzün kapılarını milletimize hiçbir zaman kapatmadık. Bugün bir kez daha açık ve net söylemek istiyorum. AK Parti milletin partisidir ve inşallah ebediyen öyle kalacaktır.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading