Yandex Metrica

Beyoğlu'nda iftar çadırı kurulacak mı? 2024 Beyoğlu iftar çadırı nerede, nasıl gidilir?

Beyoğlu'nda iftar çadırı kurulacak mı? 2024 Beyoğlu iftar çadırı nerede, nasıl gidilir?

2024 Beyoğlu'nda iftar çadırı kurulacak mı? Beyoğlu iftar çadırı nerede? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar iftar çadırlarının yerini arama motorunda araştırıyor. Peki İstanbul iftar çadırı nerede? İstanbul'da hangi semtlerde iftar çadırı var? 

Gündem

09.04.2024, 17:35

Milyonlarca Müslüman Ramazan ayının gelişini sevinç ve heyecan ile kutluyor. Uzun pide kuyrukları, iftar sofraları ile huzuru ve berebeketi vatandaşların içine işleyen Ramazan ayında yine bir Ramazan geleneği olan iftar çadırları merak ediliyor. Peki İstanbul'da iftar çadırı nerede var? Beyoğlu'nda iftar çadırı kurulacak mı?

Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan Abdullah Öcalan'ın  fotoğrafının altında toplantıya katıldı! Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA İFTAR ÇADIRI KURULDU MU, NEREDE ÜCRETSİZ İFTAR VAR 2024

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden iftar çadırı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. İstanbul'da 60 bölgede vatandaşların hizmetine sulunacak olan iftar çadırları, vatandaşlara 16 bin kişilik iftar yemeği sunulacak olan İstanbul'da iftar çadırları Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi bittikten sonra soracağız Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi... Haberi Görüntüle

2024 BEYOĞLU İFTAR ÇADIRI KURULDU MU, NEREDE KURULDU?

Beyoğlu Belediyesi'den yapılan açıklamada, Beyoğlu iftar çadırlarının adresleri verildi. 

HASKÖYMEKAN 

Kumbarahane Cad. no:3 /Beyoğlu 

FETİHMEKAN 

 Keçecipiri Mah. Toygar Sk. no:27/A, Beyoğlu 

TERRASANTAMEKAN 

Tomtom Mah. Tomtom Kaptan Mah. No. 13 / Beyoğlu 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading