Yandex Metrica

Bakan Varank'tan Babacan'a yaylım ateşi: Avrupalılardan aferin kapmayı meziyet sanan bir sefil

Bakan Varank'tan Babacan'a yaylım ateşi: Avrupalılardan aferin kapmayı meziyet sanan bir sefil

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Avrupa, hazırladığımız ortak mutabakat metnine bakınca bize 'aferin' diyecek, İHA'lara SİHA'lara dokunacağız" diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a büyük tepki gösterdi. Bakan Varank, Babacan için ''Avrupalılardan aferin kapmayı meziyet sanan bir sefil.'' yorumunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziosmanpaşa'da Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Törene, TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr.Hasan Mandal, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da eşlik etti. Açılış töreninde konuşan Bakan Varank'ın hedefinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan vardı.

Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Haberi Görüntüle

''AFERİN KAPMAYI MEZİYET SANAN SEFİL''

"Avrupa, hazırladığımız ortak mutabakat metnine bakınca bize 'aferin' diyecek, İHA'lara SİHA'lara dokunacağız" diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a büyük tepki gösteren Bakan Varank, ''Bir konuya değinmek mecburiyetindeyim. Ne diyordu geçenlerde, 'siyasetçiyim' diye ekran ekran gezen altılı masanın toy genel başkanlarından bir tanesi. 'İktidara geldiğimizde SİHA'lara dokunacağız' diyordu. Sonra üstüne ne dedi biliyor musunuz? 'Biz öyle bir belge hazırladık ki Avrupalılar görünce bize aferin diyecekler.' Avrupalılardan aferin kapmayı meziyet sanan bir sefillik.'' ifadelerini kullandı.

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri... Haberi Görüntüle

''İPLERİ BAŞKALARININ ELİNDE''

Ali Babacan'ı yerden yere vuran Bakan Varank, ''Bunların iplerinin başkalarının elinde olduğunu biz anlatsak bu kadar net anlatamazdık. Tam da bu noktada rahmetli Özdemir abinin bir sözünü hatırlamamız lazım. Rahmetli, her zaman şunu söylerdi; 'birilerinin yurt dışına bağımlı olma zorunluluğu, milletimize olan sorumluluğumuzun önüne geçemez.' Evet, onlar göbekten yurt dışına bağımlı olabilir ama biz bu millete bağlıyız. Milletimize hizmet etmeyi şeref sayar, takdiri de yalnızca milletimizden bekleriz.'' şeklinde konuştu.

Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne zaman gidecek 2024? Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne... Haberi Görüntüle

''YENİ AZİZ SANCARLAR YETİŞTİRMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ''

Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceklerinin altını çizen Bakan Varank, ''Onlar SİHA'lara dokunmanın, milli projeleri durdurmanın hayalini kuradursun biz binlerce yeni Aziz Sancarlar yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Türkiye'de yakaladığımız bilim, teknoloji, inovasyon ateşiyle hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. 2023 bu manada çok önemli. Milletimizin burada göstereceği takdir bu manada çok önemli. Biz her zaman Gaziosmanpaşalıların desteğini arkamızda gördük, onlar 2023'te de doğru tercihi yapacak, desteklerini Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasından eksik etmeyecekler. İnşallah 2023 ve sonrasında çok farklı, çok daha müreffeh, çok daha başarılı bir Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz.'' dedi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading