Yandex Metrica

Ali Tombaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı: Sultanbeyli'miz her zaman Cumhurbaşkanının yanında!

Ali Tombaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı: Sultanbeyli'miz her zaman Cumhurbaşkanının yanında!

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Yeniden Büyük İstanbul Mitingi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Tombaş, 650 bin kişinin katılımı ile düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi öncesinde canlı yayına katılarak 'Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanındayız' mesajını verdi.

Gündem

02.04.2024, 14:37

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Tombaş, miting öncesi canlı yayınlara katılım göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendisinin ve Sultanbeylilerin büyük desteği olduğunu belirtti.

Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye gidenler kaç para ceza ödeyecek? Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye... Haberi Görüntüle

TARİHİ BİR ANA ŞAHİTLİK EDİYORUZ!

Tombaş katıldığı canlı yayında, ''Bugün tarihi bir ana şahitlik etmek için buradayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla İstanbul’umuzun büyük coşkusunu paylaşıyoruz. Türkiye yüzyılı şehirleri için heyecanlıyız, umutluyuz. Eser ve Hizmet Belediyeciliğinin göstergesi olan AK Parti’mizin büyük bir zafere imza atacağına inanıyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum’un İstanbul’umuzu mega eserlerle buluşturacağına itimadımız tam. Sultanbeyli’mizde de büyük bir zafere ulaşacağız'' ifadelerini kullandı.

Sultanbeyliler tarafından sevilen isim Ali Tombaş, her seçimde Sultanbeyli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok güçlü destek verildiğini vurguladı. Ali Tombaş, 'Sultanbeyli'miz her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında' ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

''HEMŞEHRİLERİMİ ÇOK İYİ TANIYORUM 100 VİZYON PROJEMİZİ ÖZENLE OLUŞTURDUK''

Tombaş, ''Sultanbeyli’miz her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında. Hamdolsun Sultanbeyli’miz eser ve hizmet belediyeciliğine en güçlü desteği veren bir ilçe. Bizler her an sahadayız. 20 yılı aşkın bir süredir AK Parti’mizde siyaset yapan bu ilçenin bir evladı olarak, hemşehrilerimi çok iyi tanıyorum. Sokak sokak geziyoruz. Talep ve öneri dinliyoruz. Tüm bu talepler doğrultusunda ilçemizin ihtiyacı olan 100 vizyon projemizi özenle oluşturduk. Toplumun her bir ferdine hitap eden, onları kapsayan projelerimiz; hemşehrilerimizin hayatına büyük kolaylık sağlayacak. Gençlerden yaşlılara, çocuklardan kadınlara herkes için projelerimiz mevcut. Sultanbeyli’mizi daha mutlu insanların şehri yapmak için var gücümüzle çalışacağız ve göreve gelir gelmez ivedilikle projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. Son olarak bugün burada bu tarihi ana şahitlik etmekten, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu kutlu yolu yürümekten onur duyuyoruz. Bu meydanı doldurarak liderinin yanında yer alan aziz İstanbullu hemşehrilerime de gönülden sevgilerimi iletiyorum'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading