Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Parti'nin seçim beyannamesinde ilk madde bu olacak! Sloganlar da belirlendi

AK Parti'nin seçim beyannamesinde ilk madde bu olacak! Sloganlar da belirlendi

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere iki aydan az bir süre kalırken AK Parti'nin seçim beyannamesi ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Beyannamenin ilk maddesi afetlerle mücadele olurken AK Parti'nin sloganları da belli oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:39

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen ve 11 ili birden etkileyen şiddetli depremlerden sonra Hatay da geçtiğimiz günlerde peş peşe sallandı. Asrın felaketinde can kaybı 50 bini aşarken depremin izleri silinmeye çalışılıyor.

Türkiye 14 Mayıs 2023 Pazar günü seçime gidiyor. Parlamento ve Cumhurbaşkanının seçileceği oylama öncesi AK Parti'de hummalı bir beyanname çalışması var. Asrın en büyük felaketi sonrası beyanname yeniden şekillendirilirken, ilk maddeye afetlerle mücadele konuldu. 

Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Haberi Görüntüle

AFETLERLE MÜCADELE İLK SIRADA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki hafta MKYK toplantısında beyannameye son şeklini verecek. Cumhuriyetin 100'üncü yılı ve 2023 yılına özel 23 ana başlıkta hazırlanan beyannamenin ilk maddesini afetlerle mücadele konusu yer aldı. Beyannamenin en önemli başlıklarından ekonomi, kadın, aile, gençlik, adalet ile toplumsal huzur vurgusu yapılacak.

Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Haberi Görüntüle

ŞEHİRLER YENİDEN AYAĞA KALKACAK

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği şehirlerin yeniden ayağa kaldıracak hamleler süratla atılacak. Depremlerin vurduğu yerler yeniden inşa ve ihya edilecek. Deprem sonrası zorunlu olarak şehrini terk eden vatandaşlar yeniden memleketlerine dönecek. 

Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak: Gündem küresel barış... Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak:... Haberi Görüntüle

SLOGANLAR BELİRLENDİ

Öte yandan seçim sürecinde kullanılacak sloganlar da belli oldu. AK Parti, başta "Doğru adımlarla yola devam" sloganı etrafında 'Güçlü ve dirençli Türkiye" vurgusu yapacak. 

Türkiye'den dengeleri değiştirecek hamle: Terör örgütünün bölgedeki varlığını bitirecek Türkiye'den dengeleri değiştirecek hamle: Terör örgütünün bölgedeki varlığını bitirecek Haberi Görüntüle

SON ŞEKLİ ERDOĞAN VERECEK

81 ilde 6 binin üzerinde aday adayı için temayül yoklamaları yapıldı. MYK ve MKYK üyelerinden oluşan 14 komisyon, aday adaylarını yüz yüze görüşmeyle değerlendirmeye tabi tuttu. Bu sürecin ardından da başkanlığını bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı bir üst komisyonda aday listelerine son şekli verilecek.

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim? Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının... Haberi Görüntüle

11 NİSAN'DA PROGRAM DÜZENLENECEK

Üst komisyon çalışmalarına 2 Nisan'da start verecek. Vekil listeleri de önümüzdeki hafta içinde bir neticeye bağlanarak kamuoyu ile paylaşılacak ve 9 Nisan'da YSK'ya bildirilecek. Deprem nedeniyle aday tanıtım toplantısı ve seçim beyannamesi 11 Nisan'da sade bir programla gerçekleştirilecek.

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

SEÇİM BEYANNAMESİNE DEPREM REVİZYONU

Seçim beyannamesine deprem revizyonu yapılacak. AK Parti seçim beyannamesine can güvenliği, çevre, konut, deprem, Türkiye'nin gelecekteki müdahale süreçleri girecek. Vatandaşlara olası depremlere karşı alınacak tedbirler, yapılacak projeler detaylı olarak anlatılacak. Beyannamede ekonomi başlığı da önemini koruyacak. Türkiye’ye toplam maliyeti 100 milyar doları bulabileceği değerlendirilen depremin yarattığı ekonomik yıkımın ortadan kaldırılmasına yönelik adımlar atılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading